Tassos
Tassos @cook_8449461

Τούτο εδώ το φαγητό, το έφαγα στο στρατό κατά τη θητεία μου στο πεζικό. Όταν υπηρετούσα στη Μυτιλήνη με μετάθεση, βοήθησα το μάγειρα να την φτιάξει και έμαθα τη διαδικασία. Την έφτιαξα σπίτι μου και άρεσε πολύ στην οικογένειά μου. Πάμε λοιπόν να τη δούμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

TIPΜπορείτε να βάλετε μανιτάρια και μπέικον μέσα στην ομελέτα. Είναι το ίδιο νόστιμη αν την κάνετε όπως λεω παραπάνω.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 2 κιλά πατάτες
  2. 8 πιπεριές (2 πιπεριές από το κάθε χρώμα)
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. λάδι και ρίγανη τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε, πλένουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες σε μπαστουνάκια.

  2. 2

    Εν συνεχεία, θα χτυπήσουμε τα αυγά με το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, και τη ρίγανη και θα ρίξουμε σ’ ένα ταψί ή πυρέξ το μείγμα.

  3. 3

    Θα ρίξουμε μέσα τις πατάτες και τις πιπεριές κομμένες σε κομματάκια.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 200ºC μέχρι να ψηθεί ομοιόμορφα η ομελέτα.

  5. 5

    Βγάζουμε από το φούρνο το φαγητό και το σερβίρουμε ζεστό. Μην φοβηθείτε αν ξεφουσκώσει η ομελέτα μετά από λίγη ώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

Από

Tassos
Tassos @cook_8449461
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα