Στρούντελ με κιμά
Εύκολη συνταγή με βάση τον κιμά.
Υλικά
-
1 Πακέτο κατεψυγμένη σφολιάτα
-
1 κρεμμύδι
-
200 γρ.πιπεριές,κόκκινες και πορτοκαλί
-
2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-
400 γρ.κιμάς
-
1 αυγό
-
1 κουτ.γλυκού αλάτι
-
πιπέρι
-
2 κουτ.σούπας σάλτσα κέτσαπ
-
150 γρ.τυρί που λιώνει,σε κύβους
-
1 κρόκος αυγού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεπαγώστε τη σφολιάτα.Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και μαράνετέ τα για 10 λεπτά σε 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο.
-
2
Αναμίξτε τον κιμά με 1 αυγό,αλάτι,πιπέρι και κέτσαπ,προσθέστε το κρεμμύδι και τις πιπεριές απο το τηγάνι,ανακατέψτε και απλώστε το μίγμα επάνω στη σφολιάτα.
-
3
Καλύψτε με τους κύβους το τυρί και καλύψτε τη γεμιστή σφολιάτα σε ρολλό.Πιέστε τα άκρα της ζύμης να κολλήσουν.
-
4
Με πιρούνι τρυπήστε εδώ κι εκεί το στρούντελ.
-
5
Τοποθετείτε το ρολλό σε ταψί και ψήστε στο μεσαίο διάζωμα του φούρνου,πρώτα για 10'στους
-
6
220 βαθμούς και μετά για άλλα 25'στους 175 βαθμούς.
-
7
Σερβίρετε το στρούντελ ζεστό αλλά όχι καυτό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια