κύρια φωτογραφία συνταγής Στρούντελ με κιμά

Στρούντελ με κιμά

33 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
RALLOU
RALLOU @cook_8455081
,

Εύκολη συνταγή με βάση τον κιμά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6
  1. 1 Πακέτο κατεψυγμένη σφολιάτα
  2. 1 κρεμμύδι
  3. 200 γρ.πιπεριές,κόκκινες και πορτοκαλί
  4. 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  5. 400 γρ.κιμάς
  6. 1 κουτ.γλυκού αλάτι
  7. πιπέρι
  8. 2 κουτ.σούπας σάλτσα κέτσαπ
  9. 150 γρ.τυρί που λιώνει,σε κύβους
  10. 1 κρόκος αυγού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεπαγώστε τη σφολιάτα.Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και μαράνετέ τα για 10 λεπτά σε 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο.

  2. 2

    Αναμίξτε τον κιμά με 1 αυγό,αλάτι,πιπέρι και κέτσαπ,προσθέστε το κρεμμύδι και τις πιπεριές απο το τηγάνι,ανακατέψτε και απλώστε το μίγμα επάνω στη σφολιάτα.

  3. 3

    Καλύψτε με τους κύβους το τυρί και καλύψτε τη γεμιστή σφολιάτα σε ρολλό.Πιέστε τα άκρα της ζύμης να κολλήσουν.

  4. 4

    Με πιρούνι τρυπήστε εδώ κι εκεί το στρούντελ.

  5. 5

    Τοποθετείτε το ρολλό σε ταψί και ψήστε στο μεσαίο διάζωμα του φούρνου,πρώτα για 10'στους

  6. 6

    220 βαθμούς και μετά για άλλα 25'στους 175 βαθμούς.

  7. 7

    Σερβίρετε το στρούντελ ζεστό αλλά όχι καυτό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

RALLOU
RALLOU @cook_8455081
στις
,