κύρια φωτογραφία συνταγής Στρούντελ μήλου
CUPCAKE
CUPCAKE @cook_8453108
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Μια ευκολη, γρηγορη και γευστικη συνταγη

Λίγα μυστικά ακόμα

Πριν βαλουμε την σφολιατα στο ταψι το εχουμε βουτυρωσει. Σερβιρεται με ζαχαρη και κανελα ή ακομα καλυτερα με παγωτο βανιλια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

31 Minutes
5 -6 ατομα
  1. 1 φυλλο σφολιατας
  2. 3 μεγαλα μηλα
  3. 5-6 κουταλιες ζαχαρη
  4. 1/2 κουπας σταφιδες
  5. 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο
  6. λιγο νερο
  7. κανελα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο.

  2. 2

    Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα.

  3. 3

    Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε.

  4. 4

    Λιωνουμε το βουτυρο και περιχυνουμε το στρουντελ.

  5. 5

    Ψηνουμε για περιπου 30 λεπτα στους 200.

Αντιδράσεις

Σχόλια (25)

spesy28
spesy28 @cook_8453428
Την έκανα και ήταν υπέροχη κι πανευκολη η συνταγουλα.....!!!!Μια μοναδική καραμελωμένη απόλαυση!!!Σγχαρητήρια...και ευχαριστω πολύ

Από

CUPCAKE
CUPCAKE @cook_8453108
στις
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ