Sweet & Sour - Ψάρι φιλέτο
Εύγεστο ψάρι με κινέζικο σως
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με ρύζι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε κύβους το φιλέτο.
-
2
Βάζουμε το αλατοπίπερο στο αλεύρι.
-
3
Αλευρώνουμε τους κύβους φιλέτων.
-
4
Τα τηγανίζουμε στο φυστικέλαιο.
-
5
Σωτάρουμε τις πιπεριές και στην συνέχεια το κρεμμύδι με τον ψιλοκομμένο σκόρδο.
-
6
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, ξύδι, κέτσαπ, χυμό ανανά και το πορτοκάλι αφού το κόψουμε στη μέση.
-
7
Αφού καταστηθεί η σάλτσα, προσθέτουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το ψάρι για να πάρουν μια βράση.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)