Τα δικά μου κανελόνια
Επειδή ο άντρας μου δεν τρώει το παστίτσιο, εμπνεύστηκα αυτην την συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην μπεσαμέλ βάζω και μοσχοκάρυδο και λίγο τριμμένο τυρί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε πρώτα τον κιμά μας, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, στην συνέχεια βάζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε να βράσει λίγο, έπειτα προσθέτουμε το νερό, τον πελτέ και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και το αφήνουμε να πιει όλο το νερό του.
-
2
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ, ένα λίτρο γάλα και δύο φακελάκια μπεσαμέλ τα χτυπάμε στο μιξερ.
-
3
Γεμίζουμε τα κανελόνια με κιμά και τα στρώνουμε σε ένα πυρεξ. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και στην συνέχεια ρίχνουμε την μπεσαμέλ, ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Σχόλια