κύρια φωτογραφία συνταγής Τα γιουβαρλάκια του Άρη
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Μια εύκολη συνταγή για να τρώνε τα μικρά σας και λαχανικά και κρεατάκι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδη πολλοί από εμάς δεν έχουμε κότες στην αυλή μας καλό θα ήταν ο κρόκος να βράσει στο φαγητό, μην φοβάστε δεν θα ''κόψει'', γιατί το ασπράδι ''κόβει'' την σούπα και όχι ο κρόκος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 μερίδες
  1. 8 μπαλάκια γιουβαρλακι
  2. 1 πατατούλα
  3. 2 κουταλιές ρύζι σουπέ
  4. χυμό λεμονιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κάντε τα γιουβαρλάκια οπως στο βίντεο.

  2. 2

    Τρίψτε το καρότο και την πατάτα στο λεπτό του τρίφτη.

  3. 3

    Βράστε πρώτα καλά το κρεατάκι, μετά απο 15 λεπτά ρίξτε το ρυζάκι και λίγο πριν τα βγάλετε απο την φωτιά ρίξτε μέσα τα λαχανικά.

  4. 4

    Χτυπήστε τον κρόκο με λίγο λεμονάκι και ενώ βράζει το φαγητό ρίξτε το μέσα.

  5. 5

    Πριν σερβίρετε κόψτε τα γιουβαρλάκια σε μικρά κομμάτια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Mary Kat
Mary Kat @cook_8450340
Ερμιόνη εγώ την κάνω ετσί απλά ο δικός μου δεν του αρέσει το λεμόνι οπότε ή την αφήνω σκέτη χωρις αυγολέμονο ή του βάζω λίγη ντοματούλα. Επίσης ια φορά που δεν είχα ρύζι γλασσέ του έβαλα αστράκι κ λίγο φιδέ

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα