Τα μουστοκούλουρα της αδερφής μου
Πεντανόστιμα τραγανά μουστοκούλουρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφού ρίξουμε το αλεύρι δε παραζυμώνουμε γιατί θα μας βγεί όλο το λάδι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλά τα πράγματα! Ανακατεύω λάδι και μούστο με τη ζάχαρη ίσα ίσα να διαλυθεί λίγο.
-
2
Διαλύω τη σόδα στο κονιάκ και το ρίχνω μέσα.
-
3
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά εκτός του αλευριού μαζί με το μπέκιν τα οποία κοσκινίζω (το θεωρώ υποχρεωτικό). Η ζύμη πρέπει να είναι σχετικά μαλακή!
-
4
Τα συγκεκριμένα τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις στους 170ο.
Σχόλια (9)