Τα μουστοκούλουρα της αδερφής μου

Μαγειρεύτηκε 6 φορές
july88
july88 @cook_8468542
,ΕΛΛΑΔΑ

Πεντανόστιμα τραγανά μουστοκούλουρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφού ρίξουμε το αλεύρι δε παραζυμώνουμε γιατί θα μας βγεί όλο το λάδι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 νεροπότηρα μούστο
  2. 2 νεροπότηρα λάδι (καλής ποιότητας)
  3. 3-4 κ.γ. μπέικιν
  4. 1 κ.γ. σόδα
  5. κανέλα - γαρύφαλλο (κατά βούληση)
  6. 1/2 κρασοπότηρο κονιάκ
  7. 500 γρμ ζάχαρη
  8. 3 κιλά περίπου αλεύρι (κοσκινισμένο)
  9. 2 κ.γ. κακάο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλά τα πράγματα! Ανακατεύω λάδι και μούστο με τη ζάχαρη ίσα ίσα να διαλυθεί λίγο.

  2. 2

    Διαλύω τη σόδα στο κονιάκ και το ρίχνω μέσα.

  3. 3

    Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά εκτός του αλευριού μαζί με το μπέκιν τα οποία κοσκινίζω (το θεωρώ υποχρεωτικό). Η ζύμη πρέπει να είναι σχετικά μαλακή!

  4. 4

    Τα συγκεκριμένα τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις στους 170ο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (6)

Από

july88
july88 @cook_8468542
στις
,ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφαία αναζήτηση σε