Τα Πασχαλινά αβγοκούλουρα της γιαγιάς μου
Πασχαλινά κουλούρια της γιαγιούλας μου!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη στο μίξερ 10 λεπτά.
-
2
Προσθέτουμε το βούτυρο χτυπώντας άλλα 10 λεπτά να γίνει ένα μείγμα πολύ αφράτο και άσπρο.
-
3
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε με σπάτουλα.
-
4
Σταδιακά ρίχνουμε όσο αλεύρι τραβήξει να γίνει μαλακή κι εύπλαστη ζύμη, ίσα να μην κολλάει στα δάχτυλα. Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί.
-
5
Πλάθουμε κουλούρια και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα με χαρτί,σε απόσταση γιατί φουσκώνουν πολύ
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών, αντιστάσεις, 1ο ράφι. Δε ροδίζουν πολύ.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια