Τα πιο αφράτα πτι φουρ

Μαγειρεύτηκε 7 φορές
Sofia!
Sofia! @cook_8510993
,

Είναι πραγματικά τόσο νόστιμα και τόσο αφράτα που δεν θα αρκεστείτε μόνο σε ένα... Σας το εγγυώμαι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Άν η ζύμη σας βγει πολύ σφιχτή, προσθέστε λίγο ακόμη μαργαρινη λιωμένη. Πρέπει να είναι σφιχτή αλλά να στέκεται ωραία όταν βγαίνει από τον κορνέ.Μην τα παραψήσετε, ο χρόνος είναι ο κατάλληλος. Βγαίνουν λίγο μαλακά αλλά μόλις κρυώσουν θα σφίξουν.Εγώ τα έφτιαξα με σπιτική μαρμελάδα δαμάσκηνο και μήλο, ήταν απλά υπέροχα! Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε! Καλή σας επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

313 Minutes
Περίπου 25 κομμάτια
  1. 300 γρ. αλεύρι φαρίνα
  2. 350 γρ. μαργαρίνη
  3. 2 βανίλιες
  4. 0.5 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε με το μίξερ τη μαργαρίνη με την άχνη να αφρατέψουν.

  2. 2

    Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ, τις βανίλιες και το μπέικιν πάουντερ.

  3. 3

    Ενώνουμε τα δύο μείγματα και αναδεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.

  4. 4

    Βάζουμε μια λαδόκολλα στο ταψί μας, τοποθετούμε το μείγμα μας σε έναν κορνέ και κάνουμε ότι σχήμα μας αρέσει.

  5. 5

    Ψήνουμε στον αέρα στους 160 βαθμούς για 20-22 λεπτά.

  6. 6

    Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε ανα δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (7)

Σχόλια (22)

xrikan
xrikan @cook_8511692
Αφράτα γευστικά πολύ όμορφη συνταγή ...Εγώ τα γέμισα με πάστα αμυγδάλου ...!!!!

Από

Sofia!
Sofia! @cook_8510993
στις
,