Τα τέλεια μπράουνις με τυρί: Cheese Brownies
Τέλεια και μαλακά μπράουνις με τυρί, πιό ωραία και από ζαχαροπλαστείου! ΠΑΝΤΑ παρών σε πάρτυ γενεθλίων και Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν, και κάνουν ΜΠΑΜ! Δέ μένει ούτε κομματάκι για την επόμενη μέρα που τα λιγουρευόμαστε!! Απολαύστε!)
Λίγα μυστικά ακόμα
Η υπέροχη αυτή συνταγή ανήκει στη θεία μου η οποία με χαρά μας την έδωσε και έχω τη χαρά να τη μοιράζομαι μαζί σας!Το πόσα κομμάτια θα βγούν εξαρτάται από το πόσο μεγάλα θα τα κόψουμε, και αναλόγως του πυρέξ!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μίξερ κτυπάμε τα 4 αυγά, τα 2 ποτήρια ζάχαρη, και ακολούθως το αλεύρι κοσκινισμένο.
-
2
Παράλληλα βάζουμε το βούτυρο στη φωτιά να λιώσει. Αφού λιώσει προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε καλά.
-
3
Προσθέτουμε το μίγμα του κακάο και του βούτυρου στο μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά και κτυπάμε καλά.
-
4
Απλώνουμε το μίγμα του μίξερ στο πυρέξ.
-
5
Καθαρίζουμε το μίξερ μας και κτυπάμε καλά μαζί τα τρίγωνα τυριά και το τυρί κρέμα, μαζί με το 1/2 ποτήρι ζάχαρη, τα 2 φακελάκια βανίλια και τα 2 αυγά.
-
6
Βάζουμε το μίγμα των τυριών πάνο από αυτό της σοκολάτας στο πυρέξ και άν θέλουμε με ένα πιρούνι κάνουμε πού και πού νερά στο μίγμα για ομορφιά.
-
7
Το ψήνουμε σε μέτριο και προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου. Προσοχή! Μήν αφήσετε περισσότερη ώρα γιατί δέ θέλουμε να φουσκώσουν ή να είναι αφράτα σάν κέικ τα μπράουνις, αλλά μαλακά και κρεμώδη!
-
8
Βγάζοντας από το φούρνο αφήστε να κρυώσουν λίγο και κόψτε σε τετράγωνα. Απολαύστε!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)