Τα τρουφάκια της μαμάς μου 2
Μια εύκολη συνταγή για τρουφάκια. Κάθε Χριστούγεννα την κάνει η μητέρα μου και εξαφανίζονται δια μαγείας. Είναι πολύ εύκολη και με σχετικά λίγα υλικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να ρολλάρετε τα μπαλάκια σε καρύδα. Γίνονται πολύ γευστικά. Διατηρούνται στο ψυγείο, αλλά αν είναι χειμώνας μπορείτε να τα αφήσετε και εκτός ψυγείου για λίγες ώρες.
Υλικά
-
2 πακέτα πτι-μπερ
-
1 μόρφατ
-
1 πλάκα μαργαρίνη
-
300 γρ. άχνη ζάχαρη
-
5 πακέτα τρούφα σοκολατένια ή χρωματιστή
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα πτι-μπέρ με τα χέρια σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ.
-
2
Τα ανακατεύουμε-περίπου 5'- με τη μόρφατ, τη μαργαρίνη και την άχνη μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιγενές μείγμα.
-
3
Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος που θέλουμε, συνήθως μέγεθος καρυδιού.
-
4
Ρολλάρουμε τα μπαλάκια στην τρούφα.
-
5
Έτοιμα τα τρουφάκια μας.
Σχόλια (4)