κύρια φωτογραφία συνταγής Τα χάμπουργκερ της Μίας

Τα χάμπουργκερ της Μίας

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
evandi
evandi @cook_8458434
,

Ιδανικά για τα πιτσιρίκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσέχουμε ώστε κατά το ψήσιμο να διατηρήσουμε τα μπιφτέκια αφράτα, να μην τα παραψήσουμε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 με 12 χάμπουργκερ
  1. 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  2. 1/2 κιλό κιμάς χοιρινός
  3. 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι τριμμένο
  4. 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
  5. 2 κουταλιές της σούπας μαιντανός
  6. 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  7. 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
  8. 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ψίχα ψωμιού βρεγμένο στιμμένο
  9. αλάτι, πιπέρι
  10. αγγουράκια τουρσι
  11. 12 ψωμάκια στρογγυλά για χάμπουργκερ
  12. κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τα δύο είδη των κιμάδων.

  2. 2

    Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ρίγανη, τις ντομάτες, το λάδι, το αυγο, τον μαιντανό, το ψωμί, αλατι, πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

  3. 3

    Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστει για μισή ώρα.

  4. 4

    Πλάθουμε τα χάμπουργκερ με πάχος δύο εκατοστά. Ψήνουμε στην σχάρα με πάνω κάτω αντίσταση στους 170 βαθμους κελσίου.

  5. 5

    Ανοίγουμε τα ψωμακια στην μέση. Αλοίφουμε την μία πλευρά με κέτσαπ και την άλλη με αναμεμειγμένη μουστάρδα-μαγιονέζα και σ'αυτή προσθέτουμε ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί.

  6. 6

    Τοποθετούμε στην μέση το μπιφτέκι.

Αντιδράσεις

Από

evandi
evandi @cook_8458434
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα