κύρια φωτογραφία συνταγής Ταλιατέλες με αλλαντικά και σάλτσα μουστάρδας
pinalaki
pinalaki @cook_8467672
,Eλλάδα

Η συνταγή είναι της Αργυρώς και από τότε που την φτιάχνω τρελαίνει κόσμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

(πάει πολύ με σαλάμι αέρος, μορταδέλας και σαλάμι μπύρας)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ. αλλαντικά
  2. 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  3. 1/2 φλ. ξηρό κρασί λευκό
  4. 1 .κ.σ. μουστάρδα
  5. 200 γρ. τυρί κρέμα (1 συσκευασία)
  6. 1/2 φλ. φρέσκο γάλα
  7. πιπέρι
  8. 1/2 φλ. νερό από τα ζυμαρικά που βράσαμε

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκόβω τα αλλαντικά και τα σωτάρω σε κατσαρόλα για 3΄ σε μέτρια φωτιά. Σβήνω με κρασί και αφηνω να εξατμιστεί.

  2. 2

    Προσθέτω το τυρί, τη μουστάρδα, το γάλα και ανακατεύω γρήγορα. Τρίβω πιπέρι.

  3. 3

    Βράζω τα ζυμαρικά 2΄ λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία.

  4. 4

    Με τσιμπίδα, τα ρίχνω στη σάλτσα καθώς και το 1/2 φλ. νερό από τα ζυμαρικά.

  5. 5

    Δοκιμάζω αν χρειάζονται αλάτι και τα αφήνω 2΄ σε δυνατή φωτιά να δέσουν οι γεύσεις.

  6. 6

    Σερβίρω αμέσως.

Αντιδράσεις

Από

pinalaki
pinalaki @cook_8467672
στις
,Eλλάδα