κύρια φωτογραφία συνταγής Ταλιατέλες με λουκάνικο και κρέμα
katrines2
katrines2 @cook_8462031
,ελλαδα

Αυτή η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Είναι πολύ νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η σάλτσα χωρίς την κρέμα είναι επίσης νόστιμη, αν θέλετε όμως και την κρέμα με αυγά οπωσδήποτε,φτιάξτε το όπως νομίζετε.Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 χωριάτικα λουκάνικα χωρίς το περίβλημα
  2. 1 σκ. σκόρδο σπασμένη
  3. 1 κ.σ. πάπρικα
  4. 1 φλ. ψιλοκομμένες ντομάτες
  5. 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
  6. 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  7. 3 κρόκους από μεγάλα αβγά
  8. αλάτι
  9. πιπέρι
  10. τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αποφλοιώνουμε τα λουκάνικα από το περίβλημα. Τα ψιλοκόβουμε. Σε αντικολλητικό σκεύος τα ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά.

  2. 2

    Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και την πάπρικα.

  3. 3

    Αφήνουμε για 2' και προσθέτουμε τις ντομάτες.

  4. 4

    Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι. Βράζουμε για 5 λεπτά.

  5. 5

    Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό.

  6. 6

    Χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα. Αφήνουμε στην άκρη.

  7. 7

    Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναβράζουμε στη ζεστή κατσαρόλα.

  8. 8

    Προσθέτουμε τη σάλτσα, το μαϊντανό και τους κρόκους με την κρέμα. Όπως είναι όλα καυτά, ανακατεύουμε καλά να ψηθούν οι κρόκοι με τη θερμοκρασία.

  9. 9

    Σερβίρουμε αμέσως και πασπαλίζουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

Seahorse
Seahorse @cook_8503058
Την είχα φτιάξει όταν την είδα στην τηλεόραση και δεν την ξαναέφτιαξα γιατί δεν άρεσε στην κόρη μου. ΤΗν έψαχνα και δεν την έβρισκα με τίποτα, ουτε στο site της Αργυρώς, ούτε πουθενά! Σε ευχαριστώ!!! Δεν έχω ξαναφάει πιο ωραία μακαρονάδα. Τα 5 πηρουνακια είναι λίγα!!!!

Από

katrines2
katrines2 @cook_8462031
στις
,ελλαδα