Ταμπουλέ χορταρικών, με βινεγκρέτ από μοσχολέμονο

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
knorr
knorr @cook_8501103
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε βρασμένες γαριδούλες και μύδια για να έχουμε ένα πιάτο για τη Σαρακοστή.Αν δεν βρείτε μοσχολέμονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό από 3 λεμόνια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-8 άτομα
  1. 1 συσκευασία ταμπουλέ ή πληγούρι
  2. 1 φάκελο χορτόσουπα
  3. 3-4 μοσχολέμονα, το ξύσμα και ο χυμός τους
  4. 200 γρ. ελαιόλαδο παραδοσιακό
  5. 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  6. 2 τομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
  7. 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  8. 1 κουτ. γλυκού δυόσμο φρέσκο
  9. λίγο φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαγειρεύετε τη σούπα σύμφωνα με τις οδηγίες.

  2. 2

    Σε ένα σκεύος βαθύ ρίχνετε το πληγούρι (ή το ταμπουλέ) και τη σούπα και το αφήνετε να φουσκώσει για όση ώρα χρειαστεί (30 – 40 λεπτά).

  3. 3

    Βάζετε το «φουσκωμένο» ταμπουλέ στο ψυγείο για να κρυώσει προσθέτοντας πρώτα το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το ξύσμα και το χυμό από τα μοσχολέμονα, καθώς και τις ψιλοκομμένες τομάτες. Καρυκεύετε με το πιπέρι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα