Ταμπουλέ χορταρικών, με βινεγκρέτ από μοσχολέμονο
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε βρασμένες γαριδούλες και μύδια για να έχουμε ένα πιάτο για τη Σαρακοστή.Αν δεν βρείτε μοσχολέμονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό από 3 λεμόνια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μαγειρεύετε τη σούπα σύμφωνα με τις οδηγίες.
-
2
Σε ένα σκεύος βαθύ ρίχνετε το πληγούρι (ή το ταμπουλέ) και τη σούπα και το αφήνετε να φουσκώσει για όση ώρα χρειαστεί (30 – 40 λεπτά).
-
3
Βάζετε το «φουσκωμένο» ταμπουλέ στο ψυγείο για να κρυώσει προσθέτοντας πρώτα το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το ξύσμα και το χυμό από τα μοσχολέμονα, καθώς και τις ψιλοκομμένες τομάτες. Καρυκεύετε με το πιπέρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια