Ταμπουλέ

Bαθμολογία: 4.5526
       
 
38 ψήφοι
NtinaKom, 17.12.07

Περιγραφή

Είναι η γνωστή Μαϊντανοσαλάτα, μια εξαιρετική σαλάτα που αποτελεί ιδανική λύση για μπουφέ .
Ταμπουλέ
photo: elenikolas

Συνταγή από:

NtinaKom

14 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 φλιτζάνι πληγούρι
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα χωρίς σπόρους
  • 2 και1/2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι - λεμόνι - ελαιόλαδο (όσο εσείς θέλετε)
Κόστος:
(3 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(3 ψήφοι)
Προετοιμασία: 19' (3 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 2' (3 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε καλά το πληγούρι και είτε το αφήνουμε σε νερό να φουσκώσει είτε το βράζουμε περίπου 15 λεπτά σε άφθονο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Αφού κρυώσει το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε την σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!

Σχετικές συνταγές

    51 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Athanasia, 18-12-07  
    Το ταμπουλέ (ή ταμπούλι) είναι εξαιρετική σαλάτα και χορταστική, την κάνω συχνά για ελαφρύ μεσημεριανό το καλοκαίρι! Θέλει οπωσδήποτε φρέσκο δυόσμο! Επίσης μπορεί να μπει φρέσκο πράσινο κρεμμυδάκι και όχι ξερό (και να μη μυρίζει κανείς μετά, χε χε χε).
    Το πλιγούρι το μουλιάζουμε (όχι βράσιμο) αν είναι ψιλό για 20' (αφού το πλύνουμε 2-3 νερά) κι αν είναι χοντρό μέχρι μια ώρα. Θέλει καλό στράγγισμα και η σαλάτα να σταθεί για ώρες στο ψυγείο, αλλά χωρίς το λάδι-λεμόνι. Αυτά τελευταία στιγμή!
    #
    Σχόλιο από Margie, 23-6-08  
    Την φτιάχνω χρόνια την σαλάτα αυτή, αλλά οπωσδήποτε προσθέτω και 1 αγγούρι ψιλοκομμένο - γίνεται πιο δροσερή ακόμη και προσθέτω και λίγο πιπέρι στο τέλος! Προσωπικά, το κρεμμύδι το παραλείπω εντελώς. Σε όλα τα "τραπέζια" που έχω κάνει, έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση!!!
    #
    Σχόλιο από Muse, 2-9-08  
    Ωραία σαλάτα..Αλλά εγώ βάζω και μαρούλι..Και τραβάει 3 λεμόνια σίγουρα!!
    #
    Σχόλιο από ΕΥΗ ΚΟΥΚ, 2-9-08  
    Τέλεια σαλάτα η ταμπουλέ. Θα πώ ότι και εγώ που την φτιάχνω βάζω φρέσκο κρεμμυδάκι και οπωσδήποτε αγγουράκι με την ντοματούλα, όλα κομμένα κυβάκια. Επίσης την βάζω στο ψυγείο αλλά με το λαδολέμονό της.
    #
    Σχόλιο από vagia83, 4-5-09  
    #
    Σχόλιο από nastemma, 22-6-09  
    την ειχα δοκιμασει σ'ενα εστιατοριο...δροσερηηηη..οτι πρεπει για το τραπεζι πριν το φαγητο ή σε συνδυασμο με κανενα καυτερο φαγητο σε δροσιζει γευστικα!ευχαριστουμε..θα τη δοκιμασω συντομα!
    #
    Σχόλιο από Αλεξανδράκι, 12-8-09  
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΔΟ-ΛΕΜΟΝΟ ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΛΑΔΟ-ΞΥΔΟ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ...
    #
    Σχόλιο από nastemma, 11-9-09  
    τελειο...βγηκε τελειο!ευχαριστουμε...
    #
    Σχόλιο από MariaV, 29-10-09  
    Η σαλατα ειναι στο ψυγειο χωρις λαδι,αλατι λεμονι,για να φαγωθει το μεσημερι.Φυσικα και δοκιμασα και επαθα πλακα.Παρα πολυ νοστιμη και ιδιαιτερη.
    Κρεμμυδι εβαλα φρεσκο και το πλιγουρι, εβαλα το χοντρο,δεν το εβρασα αλλα το μουλιασα για περιπου 45 λεπτα.
    #
    Σχόλιο από charala23, 29-10-09  
    Ας μου επιτραπεί να κάνω κάποια σχόλια σχετικά με αυτή τη σαλάτα - επειδή είναι η καταγωγή μου τέτοια θα σας πω τι ισχύει και εσείς την φέρνετε πιο κοντά στα γούστα σας

    1. Η φωτό που βλέπω δεν αντιστοιχεί στη σωστή σαλάτα. Οι λόγοι: ο μαιντανός πρέπει να υπερισχύει και όχι το πληγούρι ή η ντομάτα
    2. Τη σαλάτα θα την φτιάξετε και θα βάλετε και το λεμόνι και όλα τα υγρά στοιχεία μέσα και θα την αφήσετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες ανακατεύοντας ανά διαστήματα –
    3. Θα βάλετε ψιλό πλιγούρι χωρίς να το μουλιάσετε΄(ή βράσετε)...θα μουλιάσει από τα υγρά της σαλάτας αφού θα είναι αρκετή ώρα στο ψυγείο
    4. Θέλει ΠΟΛΥ λεμόνι και λίγη ντομάτα καλά ψιλοκομμένη
    5. Η φίλη Αθανασία αναφέρει το δυόσμο, μπορεί να πηγαίνει και αν θέλετε το δοκιμάζετε αλλά δεν ανήκει στην αυθεντική συνταγή, το ίδιο ισχύει και για τις πιπεριές, αγγουράκια και λοιπά
    6. μπορείτε να προσθέσετε λίιιγο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι *μη φοβάστε δε θα μυρίζει

    ΜαρίαV αν είσαι ακόμα στη παρέα και δεις το μήνυμα να τρέξεις να βάλεις το λεμονάκι και το λάδι!

    Για να έχετε την σωστή εικόνα πρέπει κοιτάζοντας το μπολ της σαλάτας να βλέπετε πράσινο - ο μαιντανός είναι το βασικό και κυρίαρχο συστατικό - - στην αρχή το μπολ σας θα είναι πολύ γεμάτο αλλά όταν η σαλάτα θα είναι έτοιμη θα είναι αρκετά μικρότερη σε όγκο

    NtinaKom προς θεού καλά έκανες και ανέβασες την συνταγή και σαφώς ο καθένας μπορεί κάνει τις παραλλαγές του - απλά το θεώρησα υποχρέωσή μου να πω πως είναι και η αυθεντική ταμπούλα εφόσον το γνωρίζω από πρώτο χέρι
    #
    Σχόλιο από dcroula, 29-10-09  
    Αγαπημένη σαλάτα. Την κάνω αρκετά συχνά και προσθέτω και εγώ ψιλοκομμένο αγγουράκι.
    #
    Σχόλιο από MariaV, 29-10-09  
    Ηταν υπεροχη και με τον τροπο της Ντινας.Την επομενη φορα,που θα ειναι σιγουρα συντομα,θα την φτιαξω με τον δικο σου τροπο Charala23 και θα σχολιασω.Ευχαριστουμε την Ντινα γι'αυτη την υπεροχη συνταγη και ολους οσους με τα σχολια τους μας βοηθανε να κανουμε διαφορες παραλλαγες.
    #
    Σχόλιο από NtinaKom, 29-10-09  
    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και μπορώ να πω ότι η μαγειρική πάνω από όλα είναι φαντασία για αυτό και είναι καλοδεχούμενες οι όποιες παραλλαγές!!!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ, 7-11-09  
    #
    Σχόλιο από m-k, 21-12-09  
    #
    Σχόλιο από louna, 20-1-10  
    Πολύ ωραία συνταγή και εγώ έτσι την κάνω,όμως αν δεν την μουλιάσω 3 ώρες τουλάχιστον δεν τρώγεται!Το κρεμμύδι είναι απαραίτητο για γεύση καθώς και ο μπόλικος μαϊντανός.Πάντως αν θέλετε να το κάνετε σαν σαλάτα,θα σας συμβούλευα να αποφύγετε το βράσιμο δεν βγαίνει το ίδιο...
    #
    Σχόλιο από Billie, 23-3-10  
    Είναι από τις αγαπημένες μου σαλάτες!Εγώ μούλιασα το πληγούρι για μια ώρα σε βραστό νερό(το διάβασα κάπου από τηλεμαγείρισσα)και έβαλα και δυόσμο γιατί νομίζω του πάει πολύ!
    #
    Σχόλιο από Sol81, 29-4-10  
    Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση. Αν μουλιάσω σήμερα το πληγούρι, μπορώ να το διατηρήσω απλά στο ψυγείο και να κάνω αύριο την σαλάτα ή πρέπει να γίνει αμέσως?
    #
    Σχόλιο από Sol81, 29-4-10  
    δεν εννοώ να το έχω στο νερό ως αύριο, εννοώ να το μουλιάσω για 1 ώρα ή όσο θέλει τέλος πάντων, να το σουρώσω και να το βάλω σε ένα μπολ στο ψυγείο.
    #
    Σχόλιο από Sol81, 30-4-10  
    Δεν ήταν πολύ του γόυστου μου, δεν με ενθουσίασε γευστικά. Πολύ εμφανίσημη, απλά μάλλον είναι θέμα γούστου.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    39 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από vagia83, 4-5-09  
    #
    Σχόλιο από nastemma, 22-6-09  
    την ειχα δοκιμασει σ'ενα εστιατοριο...δροσερηηηη..οτι πρεπει για το τραπεζι πριν το φαγητο ή σε συνδυασμο με κανενα καυτερο φαγητο σε δροσιζει γευστικα!ευχαριστουμε..θα τη δοκιμασω συντομα!
    #
    Σχόλιο από nastemma, 11-9-09  
    τελειο...βγηκε τελειο!ευχαριστουμε...
    #
    Σχόλιο από MariaV, 29-10-09  
    Η σαλατα ειναι στο ψυγειο χωρις λαδι,αλατι λεμονι,για να φαγωθει το μεσημερι.Φυσικα και δοκιμασα και επαθα πλακα.Παρα πολυ νοστιμη και ιδιαιτερη.
    Κρεμμυδι εβαλα φρεσκο και το πλιγουρι, εβαλα το χοντρο,δεν το εβρασα αλλα το μουλιασα για περιπου 45 λεπτα.
    #
    Σχόλιο από charala23, 29-10-09  
    Ας μου επιτραπεί να κάνω κάποια σχόλια σχετικά με αυτή τη σαλάτα - επειδή είναι η καταγωγή μου τέτοια θα σας πω τι ισχύει και εσείς την φέρνετε πιο κοντά στα γούστα σας

    1. Η φωτό που βλέπω δεν αντιστοιχεί στη σωστή σαλάτα. Οι λόγοι: ο μαιντανός πρέπει να υπερισχύει και όχι το πληγούρι ή η ντομάτα
    2. Τη σαλάτα θα την φτιάξετε και θα βάλετε και το λεμόνι και όλα τα υγρά στοιχεία μέσα και θα την αφήσετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες ανακατεύοντας ανά διαστήματα –
    3. Θα βάλετε ψιλό πλιγούρι χωρίς να το μουλιάσετε΄(ή βράσετε)...θα μουλιάσει από τα υγρά της σαλάτας αφού θα είναι αρκετή ώρα στο ψυγείο
    4. Θέλει ΠΟΛΥ λεμόνι και λίγη ντομάτα καλά ψιλοκομμένη
    5. Η φίλη Αθανασία αναφέρει το δυόσμο, μπορεί να πηγαίνει και αν θέλετε το δοκιμάζετε αλλά δεν ανήκει στην αυθεντική συνταγή, το ίδιο ισχύει και για τις πιπεριές, αγγουράκια και λοιπά
    6. μπορείτε να προσθέσετε λίιιγο ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι *μη φοβάστε δε θα μυρίζει

    ΜαρίαV αν είσαι ακόμα στη παρέα και δεις το μήνυμα να τρέξεις να βάλεις το λεμονάκι και το λάδι!

    Για να έχετε την σωστή εικόνα πρέπει κοιτάζοντας το μπολ της σαλάτας να βλέπετε πράσινο - ο μαιντανός είναι το βασικό και κυρίαρχο συστατικό - - στην αρχή το μπολ σας θα είναι πολύ γεμάτο αλλά όταν η σαλάτα θα είναι έτοιμη θα είναι αρκετά μικρότερη σε όγκο

    NtinaKom προς θεού καλά έκανες και ανέβασες την συνταγή και σαφώς ο καθένας μπορεί κάνει τις παραλλαγές του - απλά το θεώρησα υποχρέωσή μου να πω πως είναι και η αυθεντική ταμπούλα εφόσον το γνωρίζω από πρώτο χέρι
    #
    Σχόλιο από dcroula, 29-10-09  
    Αγαπημένη σαλάτα. Την κάνω αρκετά συχνά και προσθέτω και εγώ ψιλοκομμένο αγγουράκι.
    #
    Σχόλιο από MariaV, 29-10-09  
    Ηταν υπεροχη και με τον τροπο της Ντινας.Την επομενη φορα,που θα ειναι σιγουρα συντομα,θα την φτιαξω με τον δικο σου τροπο Charala23 και θα σχολιασω.Ευχαριστουμε την Ντινα γι'αυτη την υπεροχη συνταγη και ολους οσους με τα σχολια τους μας βοηθανε να κανουμε διαφορες παραλλαγες.
    #
    Σχόλιο από NtinaKom, 29-10-09  
    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και μπορώ να πω ότι η μαγειρική πάνω από όλα είναι φαντασία για αυτό και είναι καλοδεχούμενες οι όποιες παραλλαγές!!!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ, 7-11-09  
    #
    Σχόλιο από m-k, 21-12-09  
    #
    Σχόλιο από louna, 20-1-10  
    Πολύ ωραία συνταγή και εγώ έτσι την κάνω,όμως αν δεν την μουλιάσω 3 ώρες τουλάχιστον δεν τρώγεται!Το κρεμμύδι είναι απαραίτητο για γεύση καθώς και ο μπόλικος μαϊντανός.Πάντως αν θέλετε να το κάνετε σαν σαλάτα,θα σας συμβούλευα να αποφύγετε το βράσιμο δεν βγαίνει το ίδιο...
    #
    Σχόλιο από Billie, 23-3-10  
    Είναι από τις αγαπημένες μου σαλάτες!Εγώ μούλιασα το πληγούρι για μια ώρα σε βραστό νερό(το διάβασα κάπου από τηλεμαγείρισσα)και έβαλα και δυόσμο γιατί νομίζω του πάει πολύ!
    #
    Σχόλιο από Sol81, 30-4-10  
    Δεν ήταν πολύ του γόυστου μου, δεν με ενθουσίασε γευστικά. Πολύ εμφανίσημη, απλά μάλλον είναι θέμα γούστου.
    #
    Σχόλιο από machi, 9-6-10  
    Πολύ ωραίο!
    #
    Σχόλιο από sunnefaki, 7-11-10  
    #
    Σχόλιο από Chloe Τ., 14-11-10  
    Άριστη σαλάτα. Την έφτιαξα σύμφωνα με τις οδηγίες της chalara23, έγινε εξαιρετική.
    #
    Σχόλιο από natasawow, 23-1-11  
    Πρώτη φορά έφτιαχνα και έτρωγα ταμπουλέ, μου άρεσε πάρα πολύ,είναι δροσερό και ότι πρέπει για σαλάτα!!Σε ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από Conna, 11-2-11  
    Πολυ καλή σαλάτα και δροσερή αλλά για τα δικά μου γούστα όντως το πλιγούρι υπερίσχυε στην όλη σαλάτα ... την επόμενη θα βάλω λιγότερη ποσότητα.

    Ευχαριστούμε για τη συνταγή !
    #
    Σχόλιο από stelia, 11-2-11  
    Την έχω φτιάξει πολλές φορές προσθέτοντας και ψιλοκομμένο αγγουράκι. Αγαπημένη μας σαλάτα! Ευχαριστούμε!!
    #
    Σχόλιο από kalamaraki, 10-10-11  
    Θα συμφωνήσω με την charala23 λογω καταγωγής οτι η αυθεντική συνταγή δεν περιέχει τιποτα παραπάνω απο μαιδανό, ντομάτα,πληγουρι,λεμόνι κ λάδι και ισως λίγο φρέσκο κρεμμύδι.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    3 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Sol81, 29-4-10  
    Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση. Αν μουλιάσω σήμερα το πληγούρι, μπορώ να το διατηρήσω απλά στο ψυγείο και να κάνω αύριο την σαλάτα ή πρέπει να γίνει αμέσως?
    #
    Σχόλιο από Sol81, 29-4-10  
    δεν εννοώ να το έχω στο νερό ως αύριο, εννοώ να το μουλιάσω για 1 ώρα ή όσο θέλει τέλος πάντων, να το σουρώσω και να το βάλω σε ένα μπολ στο ψυγείο.
    #
    Σχόλιο από Χαρούμπι, 19-10-14  
    Πειράζει αν την φτιάξω από την προηγούμενη μέρα και την βάλω στο ψυγείο.?

    9 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Athanasia, 18-12-07  
    Το ταμπουλέ (ή ταμπούλι) είναι εξαιρετική σαλάτα και χορταστική, την κάνω συχνά για ελαφρύ μεσημεριανό το καλοκαίρι! Θέλει οπωσδήποτε φρέσκο δυόσμο! Επίσης μπορεί να μπει φρέσκο πράσινο κρεμμυδάκι και όχι ξερό (και να μη μυρίζει κανείς μετά, χε χε χε).
    Το πλιγούρι το μουλιάζουμε (όχι βράσιμο) αν είναι ψιλό για 20' (αφού το πλύνουμε 2-3 νερά) κι αν είναι χοντρό μέχρι μια ώρα. Θέλει καλό στράγγισμα και η σαλάτα να σταθεί για ώρες στο ψυγείο, αλλά χωρίς το λάδι-λεμόνι. Αυτά τελευταία στιγμή!
    #
    Σχόλιο από Margie, 23-6-08  
    Την φτιάχνω χρόνια την σαλάτα αυτή, αλλά οπωσδήποτε προσθέτω και 1 αγγούρι ψιλοκομμένο - γίνεται πιο δροσερή ακόμη και προσθέτω και λίγο πιπέρι στο τέλος! Προσωπικά, το κρεμμύδι το παραλείπω εντελώς. Σε όλα τα "τραπέζια" που έχω κάνει, έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση!!!
    #
    Σχόλιο από Muse, 2-9-08  
    Ωραία σαλάτα..Αλλά εγώ βάζω και μαρούλι..Και τραβάει 3 λεμόνια σίγουρα!!
    #
    Σχόλιο από ΕΥΗ ΚΟΥΚ, 2-9-08  
    Τέλεια σαλάτα η ταμπουλέ. Θα πώ ότι και εγώ που την φτιάχνω βάζω φρέσκο κρεμμυδάκι και οπωσδήποτε αγγουράκι με την ντοματούλα, όλα κομμένα κυβάκια. Επίσης την βάζω στο ψυγείο αλλά με το λαδολέμονό της.
    #
    Σχόλιο από Αλεξανδράκι, 12-8-09  
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΔΟ-ΛΕΜΟΝΟ ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΛΑΔΟ-ΞΥΔΟ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ...
    #
    Σχόλιο από sunnefaki, 23-11-10  
    Από τη στιγμή που δοκίμασα τη συνταγή, την φτιάχνω συνέχεια!!Και επειδή βρίσκομαι στην Ισπανία και δεν έχω μπορέσει να βρω πληγούρι, την έχω φτιάξει και με κους κους(δεν είναι η αυθεντική συνταγή βέβαια) αλλά είναι εξίσου ωραίο!!
    #
    Σχόλιο από despiniw, 19-6-11  
    Νομίζω πως αυτή η εκδοχή είναι λίγο φτωχή. Δεν ξέρω αν ανήκουν στην αυθεντική συνταγή, αλλά εγώ σωτάρω λίγο το πληγούρι και το σβήνω με λευκό κρασί και έπειτα το βράζω σε ζωμό (κότας κατά προτίμηση). Αφου βράσει και κρυώσει, στη σαλάτα χρησιμοποιώ ένα ολόκληρο ματσάκι μαϊντανό και ένα άνηθο, λίγο φρέσκο δυόσμο, πολλές σταφίδες και καβουρντισμένα αμύγδαλα. Την ντομάτα την κόβω σε πολύ μικρά κομμάτακια και βγάζω από μέσα τα ζουμιά και τους σπόρους, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, πιπεριές. Αυτά νομίζω. Το ντρέσινγκ μου βασίζεται στο λεμόνι, έχει όμως και μερικές σταγόνες ξύδι.
    #
    Σχόλιο από dionilda, 12-3-12  
    Φτιάχνω και εγώ αυτή τη σαλάτα , αλλά την κάνω πιο δροσιστική.Η παραλλαγή μου είναι να βάλω ψιλοκομμένες πιπεριές κέρατο ή χρωματιστές. Ακόμα για πιο φρέσκια και καλοκαιρινή γέυση , αντί για μαιντανό μπορείται να προσθέσετε λίγη μέντα ή δυόσμο.Σίγουρα θα δώσει μια πιο έντονη γεύση στη σαλάτα σας που σίγουρα θα λατρέψετε.
    #
    Σχόλιο από iNSaNiTY, 8-4-13  
    Προσθεσα και δυοσμο,και η γευση απλα απογειωθηκε!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Νηστείες
    Η νηστεία, πέρα από τη θρησκευτική της σημασία,...
    Καταψύχω λαχανικά
    Μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, να τα βάλε...
    Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Ιδέες για νηστίσιμο πρωινό
    Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλούς στην δ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    σαλάτες
    Ένα βιβλίο 18 αγαπημένων συνταγών, του/της nickostro
    ΣΑΛΑΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 28 αγαπημένων συνταγών, του/της chairepeti
    salates
    Ένα βιβλίο 19 αγαπημένων συνταγών, του/της Popi Xatzi
    Για Μπουφέ
    Ένα βιβλίο 31 αγαπημένων συνταγών, του/της mastixa
    ΦΑΓΗΤΑ
    Ένα βιβλίο 75 αγαπημένων συνταγών, του/της adala965