κύρια φωτογραφία συνταγής Ταραμοκεφτεδάκια
thanos serres
thanos serres @cook_8492945

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρονται ζεστά ή κρύα ως ορεκτικό. Συνοδεύονται με μαρούλι σαλάτα, με όσπρια, με λαδερά φαγητά κλπ και ταιριάζουν με ούζο. Η συνταγή είναι από το βιβλίο "Μεζεδάκια για Μερακλήδες". Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 100 γρ. ταραμάς
  2. 300 γρ. ψίχα ψωμιού
  3. 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  4. 1/2 ματσάκι μαϊντανός
  5. χυμό 1 λεμονιού
  6. 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  7. 1 1/2 ποτήρι του νερού τριμμένη φρυγανιά
  8. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί και κρατάμε την ψίχα. Σε ένα μπολ με νερό τη μουσκεύουμε και τη στύβουμε καλά με τα χέρια.

  2. 2

    Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το τρίβουμε στον τρίφτη.

  3. 3

    Πλένουμε τον μαϊντανό και τον ψιλοκόβουμε.

  4. 4

    Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τον ταραμά, τη ψίχα, το τριμμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το χυμό του λεμονιού, το λάδι και τη φρυγανιά

  5. 5

    Και πλάθουμε σε μπαλίτσες.

  6. 6

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια.

Αντιδράσεις

Σχόλια

ANGOLINA
ANGOLINA @cook_8455596
Φοβερή συνταγή. Έβαλα μαύρο ψωμί και παξιμάδι ολικής αντί φρυγανιά. Πραγματικά πεντανόστιμα.

Από

thanos serres
thanos serres @cook_8492945
στις