Ταραμοσαλάτα της μαμάς μου Βολιώτικη
Ταραμοσαλάτα με ξερό ψωμί και μάραθο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Οταν την σερβίρουμε ρίχνουμε απο πάνω λίγο ελαιόλαδο και στην μέση μία ελίτσα. Καλή όρεξη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι να το λιώσουμε, μετά ρίχνουμε το ψωμί αφού το έχουμε βρέξει και το έχουμε στίψει καλά να φύγει όλο το νερό.
-
2
Συνεχίζουμε με τον ταραμά και αφού χτυπηθούν όλα μαζί, ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και το λεμόνι δοκιμάζοντας, όσο πιό πολύ λάδι και λεμόνι βάλετε τόσο λιγότερο αλμυρή θα γίνει η ταραμοσαλάτα.
-
3
Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον μάραθο και ανακατεύουμε να γίνουν όλα Σένα μίγμα.
Σχόλια (4)