Ταραμοσαλάτα

Bαθμολογία: 4.6167
       
 
60 ψήφοι
koyan, 01.01.05

Περιγραφή

Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα:
Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνεις!
Ταραμοσαλάτα
photo: Λίλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 200 γρ ταραμάς καλός λευκός
  • 350 γρ ψίχα ψωμιού
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 λεμόνια
  • 1 ποτήρι νερού λάδι
  • πιπέρι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Σαλάτες / Ντιπ
Δυσκολία: Εύκολο , Γρήγορο , Με φωτο
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 5' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 5' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1)
Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
Βήμα 2
2)
Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι.
Βήμα 3
3)
Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
Βήμα 4
4)
Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
Βήμα 5
5)

Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

    71 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 10-3-08  
    Κι εγώ την ίδια ακριβώς φτιάχνω,και είναι πολύ νόστιμη! Αντί για ελαιόλαδο,εγώ βάζω σπορέλαιο,για να μη μυρίζει. Ευχαριστούμε που την ανέβασες.
    #
    Σχόλιο από goutzamanis, 10-3-08  
    ΣΠΕΣΙΑΛ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΜΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
    #
    Σχόλιο από miniati, 26-2-09  
    πολυ νοστιμη μπραβο σε ευχαριστουμε!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΛαδοΜπούκι, 28-2-09  
    και γω με ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού την κάνω,απλώς προσθέτω και 1-2 σκελίδες σκόρδο και γίνεται πιο πικάντικη,και τη γαρνίρω με ψιλοκομμένο μαιντανό....θα κάνουμε πάλι φέτος βουτιές με τη λαγάνα!!!
    #
    Σχόλιο από delicious, 28-2-09  
    Πέντε πηρουνάκια για τα υλικά ως έχουν.
    Κάνω ακριβώς την ίδια. Το ψωμί μπορεί να είναι μπαγιάτικο ή όχι.
    #
    Σχόλιο από maria, 1-3-09  
    teleia mrabooo!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από kiriakh58, 2-3-09  
    ετσι ακριβως την φτιαχνω και εγω με την μονη διαφορα το κρεμυδι δεν το βαζω απο την αρχη μεσα αλλα το εχω ετοιμο τριμμενο και το βαζω την ωρα του σερβιρισματος γιατι αν εχουμε κανει μεγαλη ποσοτητα ταραμοσαλατας και μεινει στο ψυγειο μυριζει ασχημα το κρεμυδι.
    #
    Σχόλιο από paprica, 2-3-09  
    έτσι την φτιάχνω και εγώ αλλά βάζω και φρέσκο κρεμμύδι Την τελευταία φορά όμως που την έφτιαξα για κάποιο περίεργο λόγο μου έκοψε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και από τότε ψιλοφοβάμε να την φτιάξω....
    #
    Σχόλιο από flora, 2-3-09  
    Εύκολη και πολύ νόστιμη! Κλασική παραδοσιακή ταραμοσαλάτα! Εύγε!!!
    #
    Σχόλιο από Λαμπρινή, 2-3-09  
    Τελικά όλοι την ίδια συνταγή έχουμε και είναι η καλύτερη!!! Δοκιμάστε να βάλετε μόνο το χυμό του κρεμμυδιού και για τους πιο μερακλήδες να την χτυπήσετε στο γουδί, άλλη γεύση.
    #
    Σχόλιο από afroula, 3-3-09  
    Πολύ καλή.Εγώ αντί για ψωμί έβαλα τρεις μεγάλες πατάτες βραστές.
    #
    Σχόλιο από margyg, 3-3-09  
    πολύ ωραία!κι εγώ πατάτα βάζω πάντα!
    #
    Σχόλιο από OLIVE, 8-3-09  
    βρε παιδιά, την έκανα κι εγώ την "καθαρή" Δευτέρα (ως αρχάρια) και μου έβγαινε πικρή , ξινή κι αλμυρή. Έτσι πήρα τηλ. και μου είπαν να βάλω διπλάσια ποσότητα ψωμιού κι επειδή τελευταία στιγμή δεν είχα, έβρασα 3 πατάτες κι έβαλα κι έτσι φάγαμε επιτέλους μια υπέροχη ταραμοσαλάτα. Όλοι εσείς πώς την κάνατε και βγήκε τόσο καλή με αυτή την ποσότητα των υλικών;
    #
    Σχόλιο από Front242, 4-4-09  
    Και εμένα πυχτή, ξινή και αλμυρή μου βγηκε αλλα με συμβούλεψε η μανα μου να βάλω πολυ λάδι και τις πατάτες στο τέλος. Σαν αποτέλεσμα είχε πολύ αφράτη ηφή και ελαυρια ευχάριστη γεύση...Εγω πάντως το εκαψα το μπλέντερ. Καλη επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 5-4-09  
    Εγώ βάζω, απο τα 350 γρ. ψωμί, τη μισή ποσότητα ψωμί και την άλλη μισή την αντικαθιστώ με.... αβοκάντο, και γίνεται αφρός
    #
    Σχόλιο από Λίλα, 13-4-09  
    Κι εγώ έτσι την κάνω και είναι αχτύπητη.Σημασία μεγάλη παίζει η ποιότητα του ταραμά.Τώρα για το αβοκάντο έχω μια ένσταση.Δεν θα χαλούσα τη γεύση αλλά ούτε και το χρώμα της παραδοσιακής ταραμοσαλάτας!!!
    #
    Σχόλιο από 1947, 14-4-09  
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ "ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1947
    #
    Σχόλιο από Senda990, 15-4-09  
    Πέρσυ που την έκανα είχε βγει καταπληκτική! Θα την κάνω και φέτος και θα βάλω και λίγο άνηθο μέσα, γιατί άκουσα ότι της ταιριάζει.
    #
    Σχόλιο από mamia, 11-2-10  
    κάτι σημαντικό απ΄ότι ξέρω για την ταραμοσαλάτα είναι πριν ρίξεις οποιοδήποτε υλικό να χτυπήσεις σκέτο, μόνο του τον ταραμά στο multi ή στο μίξερ για να σπάσουν τα αυγά. Νομίζω πως γι΄αυτό μπορεί να πικρίζει κιόλας.Επίσης εγώ χρησιμοποιώ μόνο πατάτα και κρεμμύδι τριμμένο (πολτό) στο multi. Γίνεται έτσι καταπληκτική!!
    #
    Σχόλιο από zanice, 14-2-10  
    Μόλις την έκανα και είναι πολύ καλή.Στο μόνο σημείο που δεν συμφωνώ είναι τις ποσότητες. Τα 200 γραμ, ταραμά είναι υπερβολικά πολύ για 350 γραμ, ψωμί...Βέβαια γούστα είναι αυτά...Κατά τα άλλα πολύ καλή συνταγή!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    47 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από miniati, 26-2-09  
    πολυ νοστιμη μπραβο σε ευχαριστουμε!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από delicious, 28-2-09  
    Πέντε πηρουνάκια για τα υλικά ως έχουν.
    Κάνω ακριβώς την ίδια. Το ψωμί μπορεί να είναι μπαγιάτικο ή όχι.
    #
    Σχόλιο από maria, 1-3-09  
    teleia mrabooo!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από flora, 2-3-09  
    Εύκολη και πολύ νόστιμη! Κλασική παραδοσιακή ταραμοσαλάτα! Εύγε!!!
    #
    Σχόλιο από OLIVE, 8-3-09  
    βρε παιδιά, την έκανα κι εγώ την "καθαρή" Δευτέρα (ως αρχάρια) και μου έβγαινε πικρή , ξινή κι αλμυρή. Έτσι πήρα τηλ. και μου είπαν να βάλω διπλάσια ποσότητα ψωμιού κι επειδή τελευταία στιγμή δεν είχα, έβρασα 3 πατάτες κι έβαλα κι έτσι φάγαμε επιτέλους μια υπέροχη ταραμοσαλάτα. Όλοι εσείς πώς την κάνατε και βγήκε τόσο καλή με αυτή την ποσότητα των υλικών;
    #
    Σχόλιο από Λίλα, 13-4-09  
    Κι εγώ έτσι την κάνω και είναι αχτύπητη.Σημασία μεγάλη παίζει η ποιότητα του ταραμά.Τώρα για το αβοκάντο έχω μια ένσταση.Δεν θα χαλούσα τη γεύση αλλά ούτε και το χρώμα της παραδοσιακής ταραμοσαλάτας!!!
    #
    Σχόλιο από 1947, 14-4-09  
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ "ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1947
    #
    Σχόλιο από zanice, 14-2-10  
    Μόλις την έκανα και είναι πολύ καλή.Στο μόνο σημείο που δεν συμφωνώ είναι τις ποσότητες. Τα 200 γραμ, ταραμά είναι υπερβολικά πολύ για 350 γραμ, ψωμί...Βέβαια γούστα είναι αυτά...Κατά τα άλλα πολύ καλή συνταγή!
    #
    Σχόλιο από ansou, 15-2-10  
    Ετσι ακριβως την φτιαχνω χρονια!!!!
    Καλη Σαρακοστη!!!!
    #
    Σχόλιο από IROULA, 15-2-10  
    Την έφτιαξα κι εγώ... ο ταραμάς είναι υπερβολική ποσότητα 200γρ. Μου βγήκε πάρα πολύ αλμυρό... Εβαλα το διπλάσιο ψωμί...
    #
    Σχόλιο από vpg, 16-2-10  
    Πολύ νόστιμη!
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 17-2-10  
    Πρώτη φορά έφτιαξα ταραμοσαλάτα, συνήθως την έφτιαχνε η μαμά.Εύκολη και νόστιμη αν και την έκανα ξινούτσικη.
    #
    Σχόλιο από tuscan, 30-3-10  
    κρεμμυδι στη ταραμοσαλατα;;;;την κατεστρεψες.
    #
    Σχόλιο από Soulitsa, 5-4-10  
    Tην εφτιαξα την Καθαρη Δευτερα και καταναλωθηκε ολη.Τα σχολια των συνδαιτημονων ηταν ολα θετικα!
    #
    Σχόλιο από nostress, 2-3-11  
    #
    Σχόλιο από ilios_28, 4-3-11  
    ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ TUSCAN ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΣΥ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙ???ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ...
    #
    Σχόλιο από zefel, 4-3-11  
    Μου βγήκε πολύ πηχτή, σαν στόκος, και λίγο πικρή. Έβαλα 150γρ ταραμά λευκό, ψίχα από 1 μισόκιλο καρβέλι και κάτι παραπάνω (φρέσκο, γιατί δεν είχα μπαγιάτικο), μισό κρεμμύδι και τουλάχιστον 1 ποτήρι λάδι.
    #
    Σχόλιο από MARIKRISTIN, 6-3-11  
    Πολυ καλη κι εγω ετσι την φτιαχνω απλως βαζω λιγο παραπανω ψωμι.
    #
    Σχόλιο από piperitsa kafteri, 6-3-11  
    Ετσι την φτιάχνω και εγώ και είναι τέλεια.
    #
    Σχόλιο από ap9847, 7-3-11  
    Την έκανα με πατατούλες,αρκετές γιατί δε μου αρέσει πολύ αλμυρή! Τέλεια!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    5 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Mina77, 14-2-10  
    Εκανα την ταραμοσαλατα κατα γραμμα, αλλα μου πικριζει λιγο το κρεμμυδι. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?
    #
    Σχόλιο από koyan, 14-2-10  
    Μπορείς να προσθέσεις λάδι και λεμόνι και να την ξαναχτυπήσεις. Αν πικρίζει πολύ, μπορείς να προσθέσεις και ψωμί και να την ξαναχτυπήσεις.
    #
    Σχόλιο από carola, 15-2-10  
    Koritsia, pos tha tin xalmiriso ligo? tin voutao gia ligo sto nero, afou tin evala sto touli mias bombonieras kai tin stivo kala meta?voithia!!!ego tin kano sto heri kai din hrisimopoio katholou moulti, vgainei poly kaly omos almiroutsiki
    #
    Σχόλιο από Sofoul@, 23-11-13  
    Καλησπέρα σας!Προσπάθησα να κάνω τη συνταγή και αντί για ψωμί έβαλα φρυγανιά(δεν είχα κάτι άλλο)και έγινε στόκος...έβαλα λάδι και λεμόνι παραπάνω αλλά δεν έγινε σχεδόν τίποτα...μήπως κάποια μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει τι μπορώ να βάλω για να την αραιώσω ωστε να έχει αυτή τη βελούδινη υφή?Οι ποσότητες που χρησιμοποίησα είναι:150γρ. ταραμά,262γρ. φρυγανιά, 1 1/2 ποτήρι λάδι, 3λεμόνια,πιπέρι και 1 κρεμμύδι.Ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από sissyg, 25-2-14  
    mporoume na thn kanoume me fetes pswmi tou tost mauro polusporo gia ligoteres thermideS?

    19 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 10-3-08  
    Κι εγώ την ίδια ακριβώς φτιάχνω,και είναι πολύ νόστιμη! Αντί για ελαιόλαδο,εγώ βάζω σπορέλαιο,για να μη μυρίζει. Ευχαριστούμε που την ανέβασες.
    #
    Σχόλιο από goutzamanis, 10-3-08  
    ΣΠΕΣΙΑΛ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΜΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
    #
    Σχόλιο από ΛαδοΜπούκι, 28-2-09  
    και γω με ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού την κάνω,απλώς προσθέτω και 1-2 σκελίδες σκόρδο και γίνεται πιο πικάντικη,και τη γαρνίρω με ψιλοκομμένο μαιντανό....θα κάνουμε πάλι φέτος βουτιές με τη λαγάνα!!!
    #
    Σχόλιο από kiriakh58, 2-3-09  
    ετσι ακριβως την φτιαχνω και εγω με την μονη διαφορα το κρεμυδι δεν το βαζω απο την αρχη μεσα αλλα το εχω ετοιμο τριμμενο και το βαζω την ωρα του σερβιρισματος γιατι αν εχουμε κανει μεγαλη ποσοτητα ταραμοσαλατας και μεινει στο ψυγειο μυριζει ασχημα το κρεμυδι.
    #
    Σχόλιο από paprica, 2-3-09  
    έτσι την φτιάχνω και εγώ αλλά βάζω και φρέσκο κρεμμύδι Την τελευταία φορά όμως που την έφτιαξα για κάποιο περίεργο λόγο μου έκοψε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και από τότε ψιλοφοβάμε να την φτιάξω....
    #
    Σχόλιο από Λαμπρινή, 2-3-09  
    Τελικά όλοι την ίδια συνταγή έχουμε και είναι η καλύτερη!!! Δοκιμάστε να βάλετε μόνο το χυμό του κρεμμυδιού και για τους πιο μερακλήδες να την χτυπήσετε στο γουδί, άλλη γεύση.
    #
    Σχόλιο από afroula, 3-3-09  
    Πολύ καλή.Εγώ αντί για ψωμί έβαλα τρεις μεγάλες πατάτες βραστές.
    #
    Σχόλιο από margyg, 3-3-09  
    πολύ ωραία!κι εγώ πατάτα βάζω πάντα!
    #
    Σχόλιο από Front242, 4-4-09  
    Και εμένα πυχτή, ξινή και αλμυρή μου βγηκε αλλα με συμβούλεψε η μανα μου να βάλω πολυ λάδι και τις πατάτες στο τέλος. Σαν αποτέλεσμα είχε πολύ αφράτη ηφή και ελαυρια ευχάριστη γεύση...Εγω πάντως το εκαψα το μπλέντερ. Καλη επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από Δροσουλίτης, 5-4-09  
    Εγώ βάζω, απο τα 350 γρ. ψωμί, τη μισή ποσότητα ψωμί και την άλλη μισή την αντικαθιστώ με.... αβοκάντο, και γίνεται αφρός
    #
    Σχόλιο από Senda990, 15-4-09  
    Πέρσυ που την έκανα είχε βγει καταπληκτική! Θα την κάνω και φέτος και θα βάλω και λίγο άνηθο μέσα, γιατί άκουσα ότι της ταιριάζει.
    #
    Σχόλιο από mamia, 11-2-10  
    κάτι σημαντικό απ΄ότι ξέρω για την ταραμοσαλάτα είναι πριν ρίξεις οποιοδήποτε υλικό να χτυπήσεις σκέτο, μόνο του τον ταραμά στο multi ή στο μίξερ για να σπάσουν τα αυγά. Νομίζω πως γι΄αυτό μπορεί να πικρίζει κιόλας.Επίσης εγώ χρησιμοποιώ μόνο πατάτα και κρεμμύδι τριμμένο (πολτό) στο multi. Γίνεται έτσι καταπληκτική!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 14-2-10  
    #
    Σχόλιο από fly, 15-2-10  
    πολύ καλή συνταγή εγώ βάζω 100γρ ταραμά και 350γρ ψωμί γιατί δεν μπορώ την αρμύρα προσθέτω και λίγο άνηθο του πάει πολύ.
    έκανα και μια δόση με πατάτα 1 κουταλία ταραμά 3 μεγάλες πατάτες και μπόλικο λεμόνι-λάδι ειναι μούρλια!
    #
    Σχόλιο από FRANCINE, 15-2-10  
    Εξαιρετική συνταγή! Χρησιμοποιώ τα ίδια υλικά αλλά στα 200γρ ταραμά βάζω 7 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, 2 κουταλιές κρεμμύδι λιωμένο στο multi, 1/4 της κούπας λεμόνι και 1 1/2 κούπα λάδι.
    Αν βγεί αλμυρή προσθέτω ψωμί και αν βγει ξινή προσθέτω λάδι. Τα υλικά τα βάζω στο μούλτι: πρώτα κρεμμύδι και ταραμά μετά το ψωμί, έπειτα λίγο λίγο το λάδι και τέλος λίγο λίγο το λεμόνι.
    Καλή Σαρακοστή!!!
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 7-3-11  
    Βαλτε το κρεμμυδι στο μπλεντερ μαζι με το λεμονι και καντε το αλοιφη, στην συνεχεια εκετελεστε την συνταγη οπως ακριβως μας λεει ο koyan γινετε βελουδινη και μαρινερατε το κρεμμύδι ετσι τελεια, την παραλαγη αυτην την ειδα απο την tastefull,gr
    #
    Σχόλιο από spora, 8-3-11  
    Μπράβο η συνταγη σου ήταν τέλεια εκτος απο τη ποσότητα του ταραμά. Εγώ έβαλα 100 γραμμάρια και έγινε τέλειος.
    #
    Σχόλιο από reba, 24-2-12  
    Πολύ ωραία συνταγή! Κλασική γεύση και νομίζω σίγουρη επιτυχία. Έβαλα και λιγο άνηθο και λίγο περισσότερο κρεμμύδι. Την επόμενη φορά θα βάλω πιο πολύ λεμονάκι και άνηθο.
    #
    Σχόλιο από kourkoumpinaki, 7-12-13  
    Είναι απίστευτη!!Συμπλήρωσα ψωμί και λάδι στα 200γρ. ταραμά και έγινε τέλεια! Δύο κιλά (περίπου)υπέροχη ταραμοσαλάτα!Ο άντρας μου την λάτρεψε! Μπράβο για τη συνταγή!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Νηστείες
    Η νηστεία, πέρα από τη θρησκευτική της σημασία,...
    Ιδέες για νηστίσιμο πρωινό
    Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλούς στην δ...
    Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
    Η Καθαρά Δευτέρα είναι ταυτισμένη με τα Κούλουμ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 46 αγαπημένων συνταγών, του/της Eleni Alex
    ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
    Ένα βιβλίο 6 αγαπημένων συνταγών, του/της Μαρίτσα
    ΕΦΗ ΣΑΛΑΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 170 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 49 αγαπημένων συνταγών, του/της rockfather
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 60 αγαπημένων συνταγών, του/της mmariam