Τάρτα με λευκό τυρί και λουκάνικο
Μία νόστιμη και εύκολη συνταγή για αλμυρή τάρτα, που βρήκα σε ένα site, καθώς είχα λουκάνικα και δεν ήξερα, πως να το αξιοποιήσω... Τελικά βγήκε πολύ νόστιμη και όταν ψηνόταν, ήθελα να την φάω μέσα από το φούρνο.!! Αξίζει να την δοκιμάσετε.!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή αυτή την βρήκα στο site του Lidl και ενώ στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς για το αποτέλεσμα βγήκε πολύ νόστιμη... Απλά την επόμενη φορά θα βάλω λιγότερο κρεμμύδι, επειδή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει πολύ!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά ανακατεύουμε τα υλικά για τη ζύμη μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα απλώνουμε σε μία φόρμα για τάρτα. (εγώ επειδή δεν είχα, την άπλωσε σε ένα τσέρκι 26 εκ.)
-
2
Την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δέκα λεπτά και μετά την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά, αφού την έχουμε τρυπήσει, για να μην φουσκώσει.
-
3
Έπειτα κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και τρίβουμε ή κομματιάζουμε τη φέτα.
-
4
Χτυπάμε την κρέμα με τα δύο αυγά και βάζουμε μέσα στο μείγμα το κρεμμύδι, την πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. (εγώ τα ανακάτεψα όλα μαζί.)
-
5
Γεμίζουμε την τάρτα με τα λουκάνικα, τη φέτα και το μείγμα και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-45 λεπτά στους 200 βαθμούς, μέχρι να δέσει η γέμιση. Καλή επιτυχία.!!
Σχόλια (4)