dcroula
dcroula @Roula1505
Αθήνα-Μενίδι,Ελλας

Πανεύκολη και πολύ νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
6 άτομα
  1. 1 φύλλο κουρού εμπορίου
  2. 250 γρ. μυζήθρα
  3. 2 κ.σ. μαργαρίνη λιωμένη
  4. 100 γρ. ροκφόρ
  5. 100 γρ. έμενταλ τριμμένο
  6. 250 γρ. γιαούρτι
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλείφουμε με μαργαρίνη μια ταρτιέρα 22 εκ. και τοποθετούμε μέσα το φύλλο.

  2. 2

    Βάζουμε τη μυζήθρα σ' ένα πιάτο και την τρίβουμε με το χέρι. Τρίβουμε επίσης το ροκφόρ και προσθέτουμε το έμενταλ. Τα αναμειγνύουμε όλα με τη μυζήθρα.

  3. 3

    Σ' ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και ρίχνουμε πιπέρι. Προσθέτουμε τα τυριά, τη μαργαρίνη και το γιαούρτι και ανακατεύουμε.

  4. 4

    Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στην τάρτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Chloe Τ.
Chloe Τ. @cook_8455900
5 πηρουνάκια και μια φωτογραφία με πολλή αγάπη. Φοβερή!

Από

dcroula
dcroula @Roula1505
στις
Αθήνα-Μενίδι,Ελλας
Με λένε Ρούλα.Δεν ήξερα τίποτα απο μαγειρική εκτός απο κάποια πολύ βασικά και χωρίς μεγάλη φαντασία.Τα τελευταία χρόνια χάρη στις εκπομπές μαγειρικής και σε site σαν κι αυτό βελτιώνομαι συνέχεια.Χαίρομαι που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης παρέας.Λατρέυω την μουσική,ειδικά την rock & hevy metal.Εκτός λοιπόν απ'το τσουκάλι κατά διαστήματα ασχολούμαι και με μαθήματα μουσικής.
Δες περισσότερα