Τέλεια και εύκολα cupcakes με βουτυρόκρεμα

Bαθμολογία: 4.7727
       
 
22 ψήφοι
reg, 04.10.12

Περιγραφή

Έιναι η πιο έυκολη συνταγή για cupcakes που βρήκα λόγω του οτι χρειάζομαι μεγάαααλη ποσότητα (θα κάνω πάνω απο 300 κομμάτια για την βάφτιση του γιού μου το καλοκαίρι), είναι με πάρα πολυ λίγα υλικά, πεντανόστημη, έυπλαστη και ΚΥΡΙΩΣ οικονομική...

Τέλεια και εύκολα cupcakes με βουτυρόκρεμα

Τι χρειαζόμαστε:

Cupcakes

  • 200 g βούτυρο
  • 200 g ζάχαρη
  • 200 g αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 αυγά

 

Βουτυρόκρεμα

  • 100 g βούτυρο
  • 230 g ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 20 ml γάλα
  • 1 βανίλια
  • χρωματα ζαχαροπλαστικης
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Cupcakes και muffins
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Γρήγορο , Εύκολο
Περιέχει: Γάλα , Αβγά
Φτιάχνει: 12 κανονικά (οχι πολύ μεγάλα) κεϊκάκια
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Κτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει το μίγμα ανοιχτόχρωμο και κρεμώδες.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και στο τέλος προσθέτουμε το αλέυρι και ανακατέυουμε πολύ ελαφρά.
  3. Μοιράζουμε το μίγμα στις 12 θήκες του ειδικού ταψιού αφου πρώτα έχουμε βάλει τα ειδικά χαρτάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 14-18λεπτά (οχι παραπάνω!!!)
  4. Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο, το γάλα και την βανίλια μέχρι να γίνουν πολύ μαλακό μείγμα.
  5. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη.
  6. Όταν τελειώσουμε προσθέτουμε το χρώμμα ζαχαροπλαστικής και το ανακατέυουμε.
  7. Όταν ψηθούν και κρυώσουν καλά τα κεικάκια μας βάζουμε την βουτυρόκρεμα σε ενα κορνέ και κάνουμε απο πάνω οτι σχέδια θέλουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή τη συνταγή την βρήκα απο ενα site και μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ηταν η πιο έυκολη συνταγή για CUPCAKES που ειχα δει μέχρι τότε (και πάρα πολύ νόστιμη!!!). Μπορούμε να κάνουμε και πολλές παραλλαγές όπως να προσθέσουμε ξύσμα πορτοκαλιού να βάλουμε σταγόνες η τρούφα σοκολάτας, κακάο ,σταφίδες ή ο,τι αλλο κάνει κέφι στον καθένα σας!

Είναι κατάλληλη συνταγή για μεγάλες ποσότητες (γάμος-βάφτιση-γενέθλια), επειδή έχει λίγα και οικονομικά υλικά, ψήνεται και ετοιμάζεται γρήγορα και είναι και νόστιμο...

Σχετικές συνταγές

Βανίλια Cupcakes Βανίλια Cupcakes
4.8571
       
       
(21)
White Butter Cake White Butter Cake
5
       
       
(2)
Κρέμα βουτύρου στο χέρι Κρέμα βουτύρου στο χέρι
5
       
       
(5)
Κέικ βουτύρου Κέικ βουτύρου
4.8182
       
       
(33)
Cupcakes τα Χαρούμενα Κεκάκια Cupcakes τα Χαρούμενα Κεκάκια
4.8205
       
       
(117)
Λαχταριστά cupcakes βανίλια Λαχταριστά cupcakes βανίλια
5
       
       
(1)
Κέικ Βικτωρία Κέικ Βικτωρία
4.8333
       
       
(6)

    45 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από stella melia, 13-10-12  
    συγκλονιστικα!!! ευχαριστουμε!!
    #
    Σχόλιο από reg, 13-10-12  
    Σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια και προπαντων που μπήκες στο κοπο!!;
    #
    Σχόλιο από fotinostimies, 15-10-12  
    #
    Σχόλιο από reg, 15-10-12  
    Σε ευχαριστω fotinostimies(ωραίο ονομα...;)
    #
    Σχόλιο από Dkr, 31-10-12  
    Είναι πανευκολη και Γρηγόρη μπραβο .
    #
    Σχόλιο από elisavetoula1, 27-11-12  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΑΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ..
    #
    Σχόλιο από reg, 27-11-12  
    Elisavetoula μου δυστυχως δεν γίνεται με την βούτυροκρεμα γιατι ειναι πολυ μαλακή και στα σακουλακια σιγουρα θα χαλάσει εκτος και αν το βαλεις σε ειδικά κουτάκια για καπ-κεικς που υπάρχουν αλλα και παλι με μεγαλη προσοχή! Μπορεις ακομα να φτιαξεις το μείγμα για καπ- κεικ και αντι για βουτυροκρεμα να βαλεις ζαχαροπαστα η το μαγικό γλασσο ( που θα βρεις εδω) μπορεις να κανεις διαφορα σχήματα και θα ειναι και παλι τελειο! Καλη επιτυχια οτι και αν αποφασίσεις !
    #
    Σχόλιο από arteewtf, 27-11-12  
    #
    Σχόλιο από elisavetoula1, 27-11-12  
    ΘΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!
    #
    Σχόλιο από reg, 27-11-12  
    Arteewtf , σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια σου!Elisavetoula μου μακαρι να σε βοηθησα με τις εναλλακτικές μου... Σε ευχαριστω και εσενα πολυ για τα πιρουνακια σου! Θα ηθελα πολυ να με ενημερώσεις τελικα τι εκανες.καλη επιτυχια!
    #
    Σχόλιο από Niki298, 18-12-12  
    θα ηθελα να σε ρωτησω,επειδη θελω να τα φτιαξω και γω για βαφτιση(περιπου 250-300 κομματια)τι μου προτεινεις να κανω?να τα κανω απο τωρα(τον μαιο η βαφτιση)και να τα εχω στον καταψυκτη?η να κανω την νυχτα -μερα τον μαιο για να φουρνιζω?και κατι ακομα το μαγικο γλασσο μπαινει καταψυκτη?ευχαριστω εκ των προτερων.
    #
    Σχόλιο από reg, 18-12-12  
    Νικι μου θα σου πω την αληθεια εγω προσωπικά δεν εχει τυχει να εχω βάλει ποτε οποιαδήποτε ζημη στην κατάψυξη να δω αποτελεσματα, αλλα πολυ ποιο έμπειρες φίλες μου μου εχουν πει οτι μπαίνουν και ψημενα αλλα και αψητα(ψημενα την αληθεια μου οσο και να μου το εγκυονται δεν το τολμώ γιατι φοβάμαι οτι θα παπαριασουν)και η βουτυροκρεμα δεν μπαινει κατάψυξη (πιστεύω) εγω να σου πω τι θα κανω που και εγω θα κανω στη βάφτιση πολλα κομματια το καλοκαιρι λοιπον θα βαλω τα χαρτάκια στο ειδικό ταψακι θα βαλω την ζημη και μετα με το ταψακι(Γιά να μην χαλάσει το σχήμα) κατάψυξη και μολις παγώσουν βγάζω απο το ταψακι και τα βαζω σε ενα δίσκο μερικες μερες (μπορεις και 2 εβδομάδες) φτιαχνεις τη βουτυροκρεμα την εχεις στο ψυγείο και τελευταία στιγμή της ρίχνεις ενα χτύπημα και κανεις το σχέδιο (εκτος ψυγειου μπορουν να μεινουν τα καπ κεικ έτοιμα κανα 2 μερες) δεν ξερω αν ειναι η σωστη διαδικασία εγω παντως αυτο θα κανω...ελπιζω να σε βοηθησα!
    #
    Σχόλιο από marie2, 28-12-12  
    μολις τα εφτιαξα δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα η βουτηροκρεμα εφτασα ισα ισα θελει παραπανω :)
    #
    Σχόλιο από reg, 29-12-12  
    Marie2 τα δοκιμασες; Πως σου φάνηκαν;και εμενα ακριβώς με φτάνει η βουτυροκρεμα αλλα αν θελω πολυ παραπανω βαζω διπλή δόση...
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 16-1-13  
    Επειδή θέλω και΄γω να τα φτιάξω για την βάφτιση της κόρης μου ήθελα να ρωτήσω αν τα φτιάξω και τα τυλίξω με σελοφάν το λίγο πιο σκληρό και το δέσω με μια κορδελίτσα να έχει λίγο αέρα να μην ακουμπάει θα χαλάσει η βουτυρόκρεμα.Εσύ πως τα πρόσφερες στη βάφτιση?
    #
    Σχόλιο από reg, 16-1-13  
    ΝΤινα μου δεν ξερω ποιο ειναι αυτο το σελοφαν που μου λες αλλα θα σου πω οτι η βουτυροκρεμα ειναι οπως οταν χτυπάς το βούτυρο με τη ζάχαρη για να φτιαξεις το κεικ... Ακριβώς την ιδια σύσταση εχει, τωρα εσυ ξερεις αν μπορει να μπει σε αυτο το σελοφαν που λες... Αλλα απο την μικρη μου εμπειρία θα το εβαζα σε κουτάκι για καπ κεικς γιατι με το σακουλακι πρεπει να εισαι παααρα πολυ προσεκτική μην ακουμπήσει πουθενα μην τα στριμωξεις πολυ κτλ
    Το καλοκαίρι που θα κανω και εγω την βάπτιση του γιου μου σε κουτάκια θα τα βαλω... Ελπιζω να σε βοηθησα και να χαιρεσαι το παιδάκι σου!
    #
    Σχόλιο από nipani, 16-1-13  
    ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ τα έφτιαξα και γω για την γιορτή του γιού μου να τα προσφέρει στους φίλους του στον παιδικό σταθμό. Τα τύλιξα σε σελοφάν και τα έπιασα με κορδελάκι σιέλ. Δεν χάλασε το σχέδιο γιατί ήμου πολύ προσεκτική στην τοποθέτηση τους στο κουτί μεταφοράς αλλά και στο τύλιγμα του γλυκού. Πιστεύω ότι για πιο σίγουρο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις αντί για ζελατίνες σακουλάκια διάφανα που είναι για την χρήση αυτή και ακόμα καλύτερα και για ακόμη πιο σίγουρο αλλά και ευπαρουσίαστο αποτέλεσμα κουτάκια γλυκών που θα βρείς σίγουρα στα μαγαζιά με είδη συσκευασίας.
    Ααα και κάτι τελευταίο ρίξε μια ματιά και στην "κρέμα βουτύρου για διακόσμηση κέικ" της sitronella έχει πολύ χρήσιμες συμβουλές για το πόσο στεθερη μπορείς να κάνεις την βουτυρόκρεμα ανάλογα με το τί θέλεις να διακοσμήσεις
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 16-1-13  
    reg και nipani σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.nipani αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω που έκανες και΄συ.Πιστεύω ότι άμα είμαι προσεκτική δεν θα μου χαλάσουν.Θα κοιτάξω και την συνταγή της Sitronella που μου είπες.Αύριο θα φτιάξω την συνταγή για τα cupcakes για να δω κιόλας αν θα γίνουν νόστιμα και μετά θα δω τι θα κάνω.Σας ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από nipani, 17-1-13  
    μια διορθωση στο παραπάνω σχολιό μου : Τα τύλιξα με ζελατινα όχι με σελοφάν και τα έκλεισα με το κορδελάκι. Θα ανεβάσω και φωτο να τα δεις
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 18-1-13  
    Πραγματικά είναι υπέροχα,πολύ νόστιμα.Τελικά έβαλα την βουτυρόκρεμα για λίγο στο ψυγείο για να γίνει λίγο πιο σκληρή και τα διακόσμησα και μετά τα τύλιξα με σελοφάν και το έκλεισα με ένα κορδελάκι.Δεν ξέρω αν βοήθησε που έβαλα την βουτυρόκρεμα στο ψυγείο πάντως δεν μου χάλασε όταν τα τύλιξα με το σελοφάν.Εγιναν πάρα πολύ ωραία και γευστικά και εμφανισιακά.
    nipani αν μπορείς ανέβασε φωτογραφία να δω πως είναι με την ζελατίνα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    38 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από stella melia, 13-10-12  
    συγκλονιστικα!!! ευχαριστουμε!!
    #
    Σχόλιο από reg, 13-10-12  
    Σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια και προπαντων που μπήκες στο κοπο!!;
    #
    Σχόλιο από fotinostimies, 15-10-12  
    #
    Σχόλιο από reg, 15-10-12  
    Σε ευχαριστω fotinostimies(ωραίο ονομα...;)
    #
    Σχόλιο από Dkr, 31-10-12  
    Είναι πανευκολη και Γρηγόρη μπραβο .
    #
    Σχόλιο από elisavetoula1, 27-11-12  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΑΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ..
    #
    Σχόλιο από reg, 27-11-12  
    Elisavetoula μου δυστυχως δεν γίνεται με την βούτυροκρεμα γιατι ειναι πολυ μαλακή και στα σακουλακια σιγουρα θα χαλάσει εκτος και αν το βαλεις σε ειδικά κουτάκια για καπ-κεικς που υπάρχουν αλλα και παλι με μεγαλη προσοχή! Μπορεις ακομα να φτιαξεις το μείγμα για καπ- κεικ και αντι για βουτυροκρεμα να βαλεις ζαχαροπαστα η το μαγικό γλασσο ( που θα βρεις εδω) μπορεις να κανεις διαφορα σχήματα και θα ειναι και παλι τελειο! Καλη επιτυχια οτι και αν αποφασίσεις !
    #
    Σχόλιο από arteewtf, 27-11-12  
    #
    Σχόλιο από elisavetoula1, 27-11-12  
    ΘΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!
    #
    Σχόλιο από reg, 27-11-12  
    Arteewtf , σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια σου!Elisavetoula μου μακαρι να σε βοηθησα με τις εναλλακτικές μου... Σε ευχαριστω και εσενα πολυ για τα πιρουνακια σου! Θα ηθελα πολυ να με ενημερώσεις τελικα τι εκανες.καλη επιτυχια!
    #
    Σχόλιο από reg, 18-12-12  
    Νικι μου θα σου πω την αληθεια εγω προσωπικά δεν εχει τυχει να εχω βάλει ποτε οποιαδήποτε ζημη στην κατάψυξη να δω αποτελεσματα, αλλα πολυ ποιο έμπειρες φίλες μου μου εχουν πει οτι μπαίνουν και ψημενα αλλα και αψητα(ψημενα την αληθεια μου οσο και να μου το εγκυονται δεν το τολμώ γιατι φοβάμαι οτι θα παπαριασουν)και η βουτυροκρεμα δεν μπαινει κατάψυξη (πιστεύω) εγω να σου πω τι θα κανω που και εγω θα κανω στη βάφτιση πολλα κομματια το καλοκαιρι λοιπον θα βαλω τα χαρτάκια στο ειδικό ταψακι θα βαλω την ζημη και μετα με το ταψακι(Γιά να μην χαλάσει το σχήμα) κατάψυξη και μολις παγώσουν βγάζω απο το ταψακι και τα βαζω σε ενα δίσκο μερικες μερες (μπορεις και 2 εβδομάδες) φτιαχνεις τη βουτυροκρεμα την εχεις στο ψυγείο και τελευταία στιγμή της ρίχνεις ενα χτύπημα και κανεις το σχέδιο (εκτος ψυγειου μπορουν να μεινουν τα καπ κεικ έτοιμα κανα 2 μερες) δεν ξερω αν ειναι η σωστη διαδικασία εγω παντως αυτο θα κανω...ελπιζω να σε βοηθησα!
    #
    Σχόλιο από marie2, 28-12-12  
    μολις τα εφτιαξα δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα η βουτηροκρεμα εφτασα ισα ισα θελει παραπανω :)
    #
    Σχόλιο από reg, 29-12-12  
    Marie2 τα δοκιμασες; Πως σου φάνηκαν;και εμενα ακριβώς με φτάνει η βουτυροκρεμα αλλα αν θελω πολυ παραπανω βαζω διπλή δόση...
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 16-1-13  
    Επειδή θέλω και΄γω να τα φτιάξω για την βάφτιση της κόρης μου ήθελα να ρωτήσω αν τα φτιάξω και τα τυλίξω με σελοφάν το λίγο πιο σκληρό και το δέσω με μια κορδελίτσα να έχει λίγο αέρα να μην ακουμπάει θα χαλάσει η βουτυρόκρεμα.Εσύ πως τα πρόσφερες στη βάφτιση?
    #
    Σχόλιο από reg, 16-1-13  
    ΝΤινα μου δεν ξερω ποιο ειναι αυτο το σελοφαν που μου λες αλλα θα σου πω οτι η βουτυροκρεμα ειναι οπως οταν χτυπάς το βούτυρο με τη ζάχαρη για να φτιαξεις το κεικ... Ακριβώς την ιδια σύσταση εχει, τωρα εσυ ξερεις αν μπορει να μπει σε αυτο το σελοφαν που λες... Αλλα απο την μικρη μου εμπειρία θα το εβαζα σε κουτάκι για καπ κεικς γιατι με το σακουλακι πρεπει να εισαι παααρα πολυ προσεκτική μην ακουμπήσει πουθενα μην τα στριμωξεις πολυ κτλ
    Το καλοκαίρι που θα κανω και εγω την βάπτιση του γιου μου σε κουτάκια θα τα βαλω... Ελπιζω να σε βοηθησα και να χαιρεσαι το παιδάκι σου!
    #
    Σχόλιο από nipani, 16-1-13  
    ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ τα έφτιαξα και γω για την γιορτή του γιού μου να τα προσφέρει στους φίλους του στον παιδικό σταθμό. Τα τύλιξα σε σελοφάν και τα έπιασα με κορδελάκι σιέλ. Δεν χάλασε το σχέδιο γιατί ήμου πολύ προσεκτική στην τοποθέτηση τους στο κουτί μεταφοράς αλλά και στο τύλιγμα του γλυκού. Πιστεύω ότι για πιο σίγουρο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις αντί για ζελατίνες σακουλάκια διάφανα που είναι για την χρήση αυτή και ακόμα καλύτερα και για ακόμη πιο σίγουρο αλλά και ευπαρουσίαστο αποτέλεσμα κουτάκια γλυκών που θα βρείς σίγουρα στα μαγαζιά με είδη συσκευασίας.
    Ααα και κάτι τελευταίο ρίξε μια ματιά και στην "κρέμα βουτύρου για διακόσμηση κέικ" της sitronella έχει πολύ χρήσιμες συμβουλές για το πόσο στεθερη μπορείς να κάνεις την βουτυρόκρεμα ανάλογα με το τί θέλεις να διακοσμήσεις
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 16-1-13  
    reg και nipani σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.nipani αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω που έκανες και΄συ.Πιστεύω ότι άμα είμαι προσεκτική δεν θα μου χαλάσουν.Θα κοιτάξω και την συνταγή της Sitronella που μου είπες.Αύριο θα φτιάξω την συνταγή για τα cupcakes για να δω κιόλας αν θα γίνουν νόστιμα και μετά θα δω τι θα κάνω.Σας ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από nipani, 17-1-13  
    μια διορθωση στο παραπάνω σχολιό μου : Τα τύλιξα με ζελατινα όχι με σελοφάν και τα έκλεισα με το κορδελάκι. Θα ανεβάσω και φωτο να τα δεις
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 18-1-13  
    Πραγματικά είναι υπέροχα,πολύ νόστιμα.Τελικά έβαλα την βουτυρόκρεμα για λίγο στο ψυγείο για να γίνει λίγο πιο σκληρή και τα διακόσμησα και μετά τα τύλιξα με σελοφάν και το έκλεισα με ένα κορδελάκι.Δεν ξέρω αν βοήθησε που έβαλα την βουτυρόκρεμα στο ψυγείο πάντως δεν μου χάλασε όταν τα τύλιξα με το σελοφάν.Εγιναν πάρα πολύ ωραία και γευστικά και εμφανισιακά.
    nipani αν μπορείς ανέβασε φωτογραφία να δω πως είναι με την ζελατίνα.
    #
    Σχόλιο από reg, 18-1-13  
    Σε ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια και για τα καλα σου σχόλια Ντιναθηβα ... Οντως βοήθησε πολυ το ψυγείο... Nipani θα ηθελα πολυ να δω φωτογραφια και πως τα έβαλες σε μεμβράνη... Να σου πω την αληθεια νομιζα μεμβράνη και σελοφαν οτι ηταν το ίδιο πράγμα γι'αυτο ειμαι πολυ περίεργη...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Niki298, 18-12-12  
    θα ηθελα να σε ρωτησω,επειδη θελω να τα φτιαξω και γω για βαφτιση(περιπου 250-300 κομματια)τι μου προτεινεις να κανω?να τα κανω απο τωρα(τον μαιο η βαφτιση)και να τα εχω στον καταψυκτη?η να κανω την νυχτα -μερα τον μαιο για να φουρνιζω?και κατι ακομα το μαγικο γλασσο μπαινει καταψυκτη?ευχαριστω εκ των προτερων.
    #
    Σχόλιο από vasilia gen, 24-2-13  
    Με αυτή τη δόση περίπου πόσα cup cakes βγαίνουν??
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 24-2-13  
    Αν δεις στο πλαίσιο κατω από τα υλικά, γράφει ότι βγάζει 12 κεκάκια.
    #
    Σχόλιο από zaclinoula, 9-3-13  
    exo mia aporia ti botyro prepei na xrisimopoiisw?
    #
    Σχόλιο από Ολυμπια, 20-10-13  
    Αμα δεν εδώ ειδικο ταψι για κεκακια και τα βάλω σε χάρτινες θηκουλες για κεκακια πειράζει?
    #
    Σχόλιο από bejomu, 2-5-14  
    Θα ήθελα να ρωτήσω τι βούτυρο ειναι καλύτερο για τη βουτυροκρεμα, για να γίνει έτσι όπως στην φωτογραφία σφιχτή, ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 2-5-14  
    Οποιοδήποτε βούτυρο, αρκεί να μην είναι σοφτ, να είναι πλάκα. Επίσης όσο λιγότερο υγρό χρησιμοποιήσεις, τόσο πιο σφιχτή θα είναι.

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Συμβουλές για τέλεια κέικ
    Μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα κατά πόσον ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της ΣΤΑΛΙΤΣΑ
    γλυκά
    Ένα βιβλίο 157 αγαπημένων συνταγών, του/της Eleni Alex
    γλυκα
    Ένα βιβλίο 48 αγαπημένων συνταγών, του/της elli17
    ΔΙΑΦΟΡΑ
    Ένα βιβλίο 8 αγαπημένων συνταγών, του/της grigoriabouki
    cupcakes-maffins
    Ένα βιβλίο 22 αγαπημένων συνταγών, του/της labrini58