Τεμπελομηλόπιτα
Ειναι γρηγορη νοστιμη και στολιζεται με παγωτο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η μηλοπιτα πρεπει να φαγωθει την επομενη μερα. Ο χυλος ειναι σφιχτος, μην τρομαξεις. Μη κανεις τη δοκιμη με το μαχαιρι, ειναι ζουμερη λογω μηλου, αλλά μετα δενει .
Υλικά
-
1/2 κουπα λαδι
-
1 κουπα ζαχαρη
-
2 αυγα
-
1 1/2 φλ αλευρι
-
1/2 κουτ.αλατι
-
1/2 κουτ.σοδα
-
μοσχοκαρυδο
-
κανελα
-
1/2 χούφτα σταφιδα
-
1 χουφτα καρυδι
-
2 κουπες κομμενο κοκκινο μηλο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Με τη σειρα που τα εγραψα, ανακατεμα λιγο λιγο το αλευρι και ολα τα υπολοιπα με τη σειρα τους.
-
2
Ψήνουμε στους 200° για κανα μισαωρο
Σχόλια (28)