κύρια φωτογραφία συνταγής Τεμπελομηλόπιτα
NTINA
NTINA @cook_8528225
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ειναι γρηγορη νοστιμη και στολιζεται με παγωτο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η μηλοπιτα πρεπει να φαγωθει την επομενη μερα. Ο χυλος ειναι σφιχτος, μην τρομαξεις. Μη κανεις τη δοκιμη με το μαχαιρι, ειναι ζουμερη λογω μηλου, αλλά μετα δενει .

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1/2 κουπα λαδι
  2. 1 κουπα ζαχαρη
  3. 2 αυγα
  4. 1 1/2 φλ αλευρι
  5. 1/2 κουτ.αλατι
  6. 1/2 κουτ.σοδα
  7. μοσχοκαρυδο
  8. κανελα
  9. 1/2 χούφτα σταφιδα 
  10. 1 χουφτα καρυδι
  11. 2 κουπες κομμενο κοκκινο μηλο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Με τη σειρα που τα εγραψα, ανακατεμα λιγο λιγο το αλευρι και ολα τα υπολοιπα με τη σειρα τους.

  2. 2

    Ψήνουμε στους 200° για κανα μισαωρο

Αντιδράσεις

Σχόλια (28)

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ