Τεμπελοτυρόπιτα 3
Μία νόστιμη, εύκολη και γρήγορη τυρόπιτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την είδα στην τηλεόραση αλλά δεν θυμάμαι που. Η φρυγανιά παίζει το ρόλο του φύλλου. Η αγαπημένη τυρόπιτα του γιου μου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνω τη μαργαρίνη.
-
2
Σε μία λεκάνη ρίχνω το νερό και το αλεύρι και τα χτυπάω μέχρι να γίνει χυλός.
-
3
Ρίχνω το γιαούρτι και χτυπάω.
-
4
Στη συνέχεια ρίχνω τα αυγά και χτυπάω.
-
5
Βάζω τη φέτα χονδροτριμμένη και το ρεγκάτο.
-
6
Βάζω τα μυρωδικά.
-
7
Τέλος ρίχνω τη λιωμένη μαργαρίνη που έχει κρυώσει.
-
8
Παίρνω ένα πυρέξ το αλείφω με λίγο από το βιτάμ που έλιωσα και πασπαλίζω με φρυγανιά τριμμένη μέχρι να καλύψει το πυρέξ.
-
9
Τοποθετώ τη γέμιση που έφτιαξα και στην συνέχεια πασπαλίζω πάλι με φρυγανιά μέχρι να καλύψει τη γέμιση.
-
10
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
11
Το ψήνουμε στον αέρα 180 βαθμούς περίπου 60΄.
Σχόλια (10)