κύρια φωτογραφία συνταγής Θαλασσινά με σπαγγέτι

Θαλασσινά με σπαγγέτι

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μερίδες
  1. 300 γρ. μύδια με το κέλυφος τους
  2. 300 γρ. γαρίδες
  3. 300 γρ. καραβίδες
  4. 2 κ.σ. βούτυρο
  5. 1 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  6. 1/2 κούπα λευκό κρασί
  7. αλάτι
  8. 500 γρ. σπαγγέττι
  9. ζωμός λαχανικών ή νερό
  10. 6 κλαδάκια μαιντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβετε εξωτερικά και καθαρίζετε καλά τα μύδια.

  2. 2

    Βγάζετε την τρίχα τους.

  3. 3

    Σε καυτό βούτυρο σοτάρετε το σκόρδο, προσθέτετε όλα τα θαλασσινά και συνεχίζετε το σοτάρισμα.

  4. 4

    Τα σβήνετε με το κρασί.

  5. 5

    Τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να πάρουν όλα μία βράση.

  6. 6

    Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζετε το βράσιμο για λίγο ακόμη.

  7. 7

    Βράζετε το σπαγγέτι al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό ή ζωμό λαχανικών και μετά τα στραγγίζετε.

  8. 8

    Τα ανακατεύετε με τα θαλασσινά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με μαιντανό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

kyriakoula
kyriakoula @cook_8501089
στις
LARNACA,kypros