κύρια φωτογραφία συνταγής Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας - μελιού
hrt245
hrt245 @cook_8493605

Μια συνταγή που φτιάχνεται πολύ εύκολα, γρήγορα, με λίγα υλικά και δίνει ένα σπουδαίο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ό,τι περισσέψει από το κυρίως γεύμα συνοδεύει ακόμα και κρύο ένα τσιπουράκι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται άριστα με ρύζι αν και σε όσους το έφτιαξα αποτελείωσαν τη σάλτσα με ψωμί...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
4 άτομα
  1. ξύδι βαλσάμικο
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. 1 κ.γ. κάρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια για τηγάνι

  2. 2

    Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο χωρίς να παρατηγανιστεί

  3. 3

    Λίγο πριν γίνει το κοτόπουλο βάζουμε στο multi τη μουστάρδα, το μέλι, το κάρι, το βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και μία κούπα του καφέ ζεστό νερό και τα χτυπάμε.

  4. 4

    Αδειάζουμε το μίγμα από το multi στο τηγάνι με το κοτόπουλο και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 10 λεπτά να δέσει

Αντιδράσεις

Από

hrt245
hrt245 @cook_8493605
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα