Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας - μελιού
Μια συνταγή που φτιάχνεται πολύ εύκολα, γρήγορα, με λίγα υλικά και δίνει ένα σπουδαίο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ό,τι περισσέψει από το κυρίως γεύμα συνοδεύει ακόμα και κρύο ένα τσιπουράκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται άριστα με ρύζι αν και σε όσους το έφτιαξα αποτελείωσαν τη σάλτσα με ψωμί...
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια για τηγάνι
-
2
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο χωρίς να παρατηγανιστεί
-
3
Λίγο πριν γίνει το κοτόπουλο βάζουμε στο multi τη μουστάρδα, το μέλι, το κάρι, το βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και μία κούπα του καφέ ζεστό νερό και τα χτυπάμε.
-
4
Αδειάζουμε το μίγμα από το multi στο τηγάνι με το κοτόπουλο και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 10 λεπτά να δέσει
Σχόλια (11)