Τηγανιά κοτόπουλο
Μπουκίτσες κοτόπουλο που λιώνουν στο στόμα
Λίγα μυστικά ακόμα
χαμηλών υδατανθράκων
Αν γίνει πολύ στεγνή προσθέστε λίγο ρετσίνα ακόμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα γεύσεων. Πολλές φορές αντικαθιστώ τη μουστάρδα με κρέμα γάλακτος. Συνοδεύει ρύζι, μακαρόνια, πατάτες τηγανιτές και ότι τραβάει η όρεξη σαςΕυχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, εκτός τη ρετσίνα και τη μουστάρδα.
-
2
Τα βάζουμε στο αντικολλητικό και τα αφήνουμε κάνα 10 λεπτό με το καπάκι ανακατεύοντας που και που.
-
3
Όταν ροδίσει σβήνουμε με τη ρετσίνα και το αφήνουμε να βράσει για κάνα 10 λεπτό ακόμα.
-
4
Γέρνουμε λίγο στο πλάι το τηγάνι και στο ζουμάκι λιώνουμε τη μουστάρδα και μετά το κουνάμε να πάει παντού.
-
5
Κλείνουμε το μάτι και το καπάκι και το αφήνουμε λίγο να δέσει. Καλή μας όρεξη!
Σχόλια (54)