Τηγανιά λαχταριστή
Τηγανιά εύκολη με πιπεριές πολύχρωμες και μπύρα! Κάνει σαλτσούλα όνειρο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για όσους τρελαίνονται για σάλτσες και βούτες!!! Μιάμ!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
-
2
Σωτάρουμε το κρεμμύδι με τις λιωμένες σκελίδες σκόρδο.
-
3
Έπειτα ρίχνουμε όλες τις πιπερίτσες. Τις αφήνουμε λίγο να μαραθούν.
-
4
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις χοιρινές μπουκίτσες μέχρι να πάρουν άσπρο χρώμα. Τις αφήνουμε μέχρι να βγάλουν λίγο τα ζουμάκια τους.
-
5
Ρίχνουμε τη μπύρα και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
-
6
Συγχρόνως βάζουμε σ' ένα ποτήρι τον χυμό λεμονιού, λίγο λάδι (2 κ.σ.), τη μουστάρδα κ λίγο από τον ζώμο στο τηγάνι μας. Τα ανακατεύουμε και τα ξαναρίχνουμε στο τηγάνι.
-
7
Βάζουμε όλα τα μπαχαρικά μας, αλάτι, πιπέρι και τον κύβο. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε μεσαία φωτιά για μισή ώρα.
-
8
Όταν θα δέσει η σαλτσούλα, είναι έτοιμο το φαγάκι.
Σχόλια (6)