Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 1 κιλό τηγανιά χοιρινή
  2. 1 μέτριο κρεμμύδι
  3. 1/2 φλ. κόκκινο κρασί
  4. 1 φλ. ντοματοχυμό
  5. 1 κ.σ. πελτέ
  6. αλάτι πιπέρι
  7. 1/2 φλ. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κρέας,το αλατοπιπερώνουμε και το αλοίφουμε με τον πελτέ και λίγο λάδι

  2. 2

    Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε καλά το λάδι και ρίχνουμε το κρέας και το κρεμμύδι κομμένο με το χέρι

  3. 3

    Σβήνουμε με το κρασί, τ΄αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ντοματοχυμό

  4. 4

    Το σκεπάζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και στο τέλος τ΄αφήνουμε ξεσκέπαστο για να τηγανιστεί λίγο η τηγανιά μας

  5. 5

    Το σερβίρουμε με πιλάφι φούρνου

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

MariaV
MariaV @cook_8450101
Πολυ ωραια συταγη,προσθεσα λιγα μανιταρια,περιπου 2 κουταλιες της σουπας και εγινε πεντανοστιμο!!!!!!

Από

λωξαντρα
λωξαντρα @cook_8451992
στις