κύρια φωτογραφία συνταγής Τηγανιά χοιρινή πιπεράτη
ace
ace @cook_8453365
,Eλλαδα

Μια απλη, γρηγορη και νοστιμη συνταγη...

Λίγα μυστικά ακόμα

Κατα τη διαρκεια βρασμου αν χρειαστει προσθετουμε λιγο νερο. Αν μαλιστα βαλουμε την κατσαρολα να βρασουμε το φαι πανω στη σομπα οπως το κανω εγω, τοτε μιλαμε για αλλη γευση...το φτιαχνω παντα στο χριστουγεννιατικο τραπεζι,δοκιμαστε και πειτε μου...Η συνταγη ειναι της μαμας  μου! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
3 άτομα
  1. 1 kg χοιρινο κρεας σε μπουκιες
  2. 4 πιπεριες φλωρινης
  3. 2 ξερα κρεμμυδια
  4. 2 κουταλιες πελτε
  5. 1 ποτηρι κοκκινο κρασι
  6. λαδι
  7. αλατοπιπερο
  8. ελαχιστη ριγανη
  9. 1 κουταλια μουσταρδα (οχι σκονη)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια που τα εχουμε ψιλοκοψει στο λαδακι και προσθετουμε και τις πιπεριες κομμενες σε ροδελες.

  2. 2

    Οταν τσιγαριστουν καλα οχι για πολλη πολλη ωρα, ριχνουμε και το κρεας.

  3. 3

    Αφηνουμε να θωρακιστει απ ολες τις μεριες και σβηνουμε με το κρασι.

  4. 4

    Ριχνουμε και τον πελτε διαλυμενο σε λιγακι νερο μαζι με τη μουσταρδα και αφηνουμε να σιγοβρασει αρκετη ωρα να μαλακωσει καλα το κρεας.

  5. 5

    Βαζουμε αλατοπιπερο και ριγανη πριν το κατεβασουμε απο τη φωτια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

Από

ace
ace @cook_8453365
στις
,Eλλαδα