Τηγανίτες ή λουκουμάδες με μέλι
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν ξέρω αν η συνταγή υπάρχει εδώ ή σε κάποιο βιβλίο γραμμένη, απλά την συνταγή αυτή την αγαπώ ιδιαίτερα ..
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και την ζάχαρη. Προσθέτουμε το γάλα (όχι ζεστό), τα αυγά και ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός όχι πηχτός. Τέλος προσθέτουμε και το ξύσμα του πορτοκαλιού και ανακατεύουμε να πάει παντού.
-
2
Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο σπορέλαιο και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Φροντίζουμε το τηγάνι να είναι αντικολλητικό και το σπορέλαιο να απλωθεί παντού.
-
3
Με μία κουτάλα μεγάλη παίρνουμε χυλό και ρίχνουμε μικρές σχετικά ποσότητες στο τηγάνι σε απόσταση η μία από την άλλη. Αφού τηγανιστούν από την μία πλευρά, γυρίζουμε και από την άλλη.
-
4
Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα και αγάπη..
Σχόλια (7)