Τηγανίτες με μπανάνα και σοκολάτα
Ένα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πρωινό με πέντε απλά υλικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Θα αρέσει σίγουρα και στα παιδάκια. Καλή απόλαυση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή την συνταγούλα την βρήκα σε αυτή τη σελίδα. Μου άρεσε πολύ διότι δεν περιέχει ζάχαρη, μπέικιν πάουντερ και βούτυρο και είναι και πολύ γευστική και χορταστική. Εγώ δεν είχα σταγόνες κουβερτούρας και θρυμμάτισα κουβερτούρα στο μπλέντερ για να αποφύγω το τρίψιμο στον τρίφτη. Έγιναν πολύ νόστιμες και γλυκές οπότε δεν χρειάστηκε να προσθέσω μέλι. Ελπίζω να τη δοκιμάσετε και να σας αρέσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και το μείγμα να μην έχει σβόλους. Στη συνέχεια βγάζουμε από το μπλέντερ και ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
-
2
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε δύο κουταλιές σούπας από το χυλό στο τηγάνι και ψήνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Επαναλαμβάνουμε με όλο το μείγμα.
-
3
Τις απολαμβάνουμε σκέτες ή με μέλι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια