Τηγανίτες με μπανάνα
Οι πιο νόστιμες τηγανίτες που έχω φάει..
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι δική μου. Το μυστικό είναι να τηγανιστούν αργά, σε χαμηλή φωτιά. Τρώγονται ζεστές ή λίγο χλιαρές. Ελπίζω να σας αρέσει!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα αυγά,το γάλα,το κονιάκ,το μέλι και την κανέλα.
-
2
Προσθέτουμε λίγο λίγο αλεύρι ώσπου να γίνει ένας αρκετά πηκτός χυλός.
-
3
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις μπανάνες και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
4
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί πάρα πολύ καλά.
-
5
Ρίχνουμε τις τηγανίτες με κουτάλι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
-
6
Οταν ροδοκοκκινήσουν και από τις δύο πλευρές τις βγάζουμε και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σχόλια (10)