Τηγανίτες με πατάτες
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι μιας φίλης μου από την Τσεχία, και είναι πολύ εύκολη και διαφορετική. Παραδοσιακά χρησιμοποιούν ματζουράνα, αλλά μπορούμε να αρωματίσουμε και με άλλα μπαχαρικά.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε τις πατάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
-
2
Τρίβουμε πάλι χοντρό το κρεμμύδι.
-
3
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
-
4
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το αυγό χτυπημένο, τη σόδα, λίγο αλάτι και τη ματζουράνα.
-
5
Με ένα κουτάλι βάζουμε μια ποσότητα μικρή από το μίγμα στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρίζοντάς τις. Προσοχή, γίνονται γρήγορα και πρέπει να προσέχουμε μη μας καούν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)