Τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις!!!!
Επιτέλους μπορούμε να φάμε πατάτες με τη γεύση της τηγανιτής, αλλά με τις θερμίδες της ψητής!
Recipe by CHRISTEN35
Υλικά
-
πατάτες
-
ελαιόλαδο
-
ρίγανη
-
αλάτι
-
κίτρινο τυρί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
-
2
Τις βάζουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό.
-
3
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
-
4
Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
-
5
Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
-
6
Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμένο τυρί.
Σχόλια (711)