Τηγανητές πατάτες
Υλικά
-
7-8 πατάτες κομμένες σε στρογγυλά κομμάτια
-
Αλάτι
-
κόκκους Σκόρδο σε
-
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες.
-
2
Τις κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια.
-
3
Τις βάζετε μέσα σε ένα μπολ και τις πάσπαλίζετε με τους κόκκους του σκόρδου και το αλάτι.
-
4
Μετά τις βάζεται μέσα το λάδι με το τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν και είναι έτοιμες.
Σχόλια