κύρια φωτογραφία συνταγής Τηγανητή μπανάνα
nikoula
nikoula @cook_8452976
,Ελλαδα

Μια πολύ απλή εκδοχή της γνωστής συνταγής.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το τηγάνι πρεπει να είναι οπωσδήποτε αντικολλητικό. Ιδανικό στην περίπτωση που θέλεις κάτι γλυκό πολύ εύκολα και γρήγορα. Ευχαριστούμε την kamelia8 για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 Minutes
1 άτομο
  1. 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό
  2. 2 κ.σ. λικερ της προτιμήσεως σας ή 1 κ.σ. μαυροδάφνη
  3.  2 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε την μπανάνα σε φέτες 2 εκ. περίπου.

  2. 2

    Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε τις φέτες της μπανάνας.

  3. 3

    Τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά και τις γυρίζουμε προσέχοντας να μην διαλυθούν πολύ.

  4. 4

    Προσθέτουμε στο τηγάνι το λικέρ ή τη μαυροδάφνη

  5. 5

    Και σερβίρουμε ή σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω αν θέλουμε την ζάχαρη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

dcroula
dcroula @Roula1505
Είναι τόσο εύκολη, γρήγορη και νόστιμη η πρότασή σου, που απορώ πως, τόσο καιρό δεν την έκανε καμιά μας.\nΈβαλα μόνο μια κ.γ.βούτυρο και καθόλου ζάχαρη....σκέτο μέλι. Έβαλα λικέρ φράουλας που είχα και ήρθε και καραμέλωσε....σκέτη απόλαυση κι απο άρωμα σούπερ.

Από

nikoula
nikoula @cook_8452976
στις
,Ελλαδα