Τηγανόπιτα Χανίων
Υλικά
-
1 κιλο αλευρι
-
1 ποτηρι λαδι
-
χυμο απο 1 λεμονι ή πορτοκαλι
-
1/2 κουταλακι αλατι
-
λιγο νερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια λεκανη χτυπαμε το λαδι, το αλατι και τον χυμο. Προσθετουμε το αλευρι σιγα σιγα και ζεστο νερο μεχρι να γινει μαλακια ζυμη.
-
2
Ανοιγουμε λεπτο φυλλο και το κοβουμε σε μεγεθος πιατο του τσαγιου. Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν και περιχυνουμε με μελι και πασπαλιζουμε με κανελα
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)
Ως γνωστον τα τηγανιτά ειναι λιγο προβληματικά για την υγεία μας.