Τηγανόψωμα Εύκολα
Εύκολα τηγανόψωμα με έτοιμη ζύμη με προζύμι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την βρήκα πάνω στην συσκευασία της ζύμης και είναι μια εύκολη λύση για όταν θέλουμε κάτι γρήγορο χωρίς να περιμένουμε "φουσκώματα".
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε το τυρί με τον δυόσμο και λίγο πιπέρι.
-
2
Κόβουμε το φύλλο της ζύμης σε 4 λωρίδες κάθετα και 4 οριζόντια.
-
3
Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμης, το ανοίγουμε λίγο με το χέρι και βάζουμε μια κουταλιά γέμιση.
-
4
Ενώνουμε τις τέσσερις άκρες και ζυμώνουμε στο χέρι πατώντας το με τις παλάμες μας για να γίνει ένας δίσκος. Επαναλαμβάνουμε για όλα τα κομμάτια ζύμης.
-
5
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα.
-
6
Ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί όταν τα βγάλουμε από το τηγάνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)