Τυλιχτό
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ νόστιμη και πανεύκολη. Ιδανική για βραδιές με παρέα ή γιατί όχι και με την οικογένεια σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται ζεστό. Μια παραλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι αντί για φέτα να βάλετε ροκφόρ. Είναι πολύ νόστιμο και πιό πικάντικο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λαδώνετε ένα ταψί ή πυρέξ ή αν θέλετε στρώνετε ένα κομμάτι λαδόκολα. Ανοίγετε το φύλλο της σφολιάτας.
-
2
Απλώνετε στην βάση την μουστάρδα.
-
3
Στρώνετε το ζαμπόν και τρίβετε στην συνέχεια από πάνω την φέτα.
-
4
Βάζετε το μπέϊκον.
-
5
Τυλίγετε την σφολιάτα. Ενώνετε πολύ καλά γύρω -γύρω και ειδικά στην μέση. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Μολις πάρει χρώμα είναι έτοιμο. Θέλει περίπου 25'-30'.
Σχόλια (8)