Τυράκια για ούζο
Εύκολο μεζεδακι για ουζάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Οταν κατεβάσουμε το μιγμα απο τη φωτιά καλό είναι να δουλέψουμε τα υπόλοιπα υλικά οσο είναι ζεστό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε το νερό.
-
2
Προσθέτετε το αλεύρι.
-
3
Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ξεκολλήσει απο την κατσαρόλα.
-
4
Το κατεβάζετε απο τη φωτιά.
-
5
Σπάτε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας κάθε φορά για κάθε αυγό.
-
6
Προσθέτετε το τυρί, αλατι, πιπέρι και τηγανίζουμε ρίχνοντας κουταλιά κουταλιά ώσπου να ροδίσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)