κύρια φωτογραφία συνταγής Τιραμισού λιχουδιά
HOUSEFFIE
HOUSEFFIE @cook_8491046
,ΕΛΛΑΔΑ

Τιραμισού με μαγευτική γέμιση που θα καθιερώσετε όλοι στο επιδόρπιό σας... μετά τη δοκιμή!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα μπισκότα μην τα αφήσετε πολύ ωρα στο ζεστό σιρόπι γιατί θα γίνει πολύ λασπώδες το γλυκό μας! Απλά ένα πέρασμα πάνω και κάτω.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
6-8
  1. 2 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ 
  2. πρώτο μείγμα
  3. 1 κούπα κοφτή άχνη
  4. 3 κουταλιές κονιάκ
  5. δεύτερο μείγμα
  6. 1 κούπα άχνη
  7. 2 κρόκους
  8. 3 μικρά γαλατάκια
  9. σιρόπι για να βουτήξουμε τα σαβουαγιάρ
  10. 2 κούπες νερό
  11. 4   κουταλιές σούπας νές καφέ
  12. 2 κουταλιές κακάο
  13. 3 κουταλιές ζάχαρη
  14. κακάο για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε το κάθε μείγμα ξεχωριστά και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Έπειτα τα ανακατεύουμε μαζί τα μείγματα και είναι έτοιμη η γέμισή μας!

  2. 2

    Βράζουμε το σιρόπι και βουτάμε για λίγο ένα ένα τα σαβουαγιάρ και απο τις δύο πλευρές.

  3. 3

    Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί, ρίχνουμε μισή γέμιση, απο πάνω ρίχνουμε τα υπόλοιπα μπισκότα και πάλι την υπόλοιπη γέμιση.

  4. 4

    Πασπαλίζουμε με κακάο και βάζουμε στο ψυγείο να δέσει και να κρυώσει!

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

Από

HOUSEFFIE
HOUSEFFIE @cook_8491046
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και θεωρώ τις τον καλύτερο οδηγό για τις προσωπικές μου μαγειρικές επιτυχίες!Έχω συμβουλευτεί πολλές φορές αρκετές συνταγές από αυτό το site και έχει ικανοποιήσει τα στομάχια όλων μας....) επίσης οι συνταγές που προσθέτω μπορούν πανεύκολα να τις κάνουν όλες οι νοικοκυρές και όχι μόνο ..αφου είναι ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ οι καλύτερες!
Δες περισσότερα