κύρια φωτογραφία συνταγής Τυροκαυτερή Αχαΐας
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 200 γραμ. Φέτα (τριμμένη)
  2. 200 γραμ. Ανθότυρο
  3. 100 γραμ. Γιαούρτι
  4. 2 καυτερές πιπεριές (ψιλοκομμένες)
  5. 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  6. λίγο ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα χτυπάμε στο μίξερ ή στο μπλέντερ εάν θέλουμε να γίνει το μείγμα λείο

Αντιδράσεις

Σχόλια (21)

Milena
Milena @cook_8529259
Εκτός του ότι φαίνεται τέλεια...
είναι και από την Αχαϊα..οπότε το
αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο και δεν γίνεται να μην την τιμήσω και να την δοκιμάσω!!!
Φυσικά και να την βαθμολογήσω!!

Από

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
στις
Patra,