Τυροκαυτερή για μερακλήδες
Τυροκαυτερή μερακλήδικη και πεντανόστιμη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αναλόγως πόσο καυτερή τη θέλουμε μπορούμε να συμπληρώσουμε μπούκοβο εγώ που έβαλα την πρώτη φορά 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ήταν υπερβολικά καυτερή.Την συνταγή την είδα σε ενα πρωινό παλιά αλλά είναι πραγματικά πεντανόστιμη σας εύχομαι να την απολαύσετε με καλή παρέα.
Υλικά
-
1/4 κατίκι
-
1/4 ανθότυρο
-
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
-
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν ή 1 κουτ.μπούκοβο
-
1 κουτ. γλυκού μαιντανό
-
1/2 πιπεριά φλωρίνης
-
αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί στο μπλέντερ. Μόλις γίνει αλοιφή είναι έτοιμη.
Σχόλια (10)