Τυροκαυτερή σπιτική
Athanasia
@cook_8449452
Εύκολη και γρήγορη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να σταθεί 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε. Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.
Υλικά
-
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-
1 καυτερή πιπερίτσα
-
λίιιιγη γλυκιά πιπεριά (πράσινη-κόκκινη, ό,τι έχουμε)
-
1 κ.σ. τρίμμα φρυγανιάς
-
200 γρ.φέτα
-
1 κ.σ. γιαούρτι
-
λίγο πιπέρι-ρίγανη
-
1 κ.σ. ξίδι
-
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
προαιρετικάμπούκοβο και έξτρα κόκκινο καυτερό πιπέρι (για έξτρα καυτερή γεύση)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.
-
2
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.
-
3
Έτοιμη!!!
Σχόλια (17)