κύρια φωτογραφία συνταγής Τυροκαυτερή σπιτική
Athanasia
Athanasia @cook_8449452

Εύκολη και γρήγορη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό είναι να σταθεί 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε. Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  2. 1 καυτερή πιπερίτσα
  3. λίιιιγη γλυκιά πιπεριά (πράσινη-κόκκινη, ό,τι έχουμε)
  4. 200 γρ.φέτα
  5. 1 κ.σ. γιαούρτι
  6. λίγο πιπέρι-ρίγανη
  7. 1 κ.σ. ξίδι
  8. 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  9. προαιρετικάμπούκοβο και έξτρα κόκκινο καυτερό πιπέρι (για έξτρα καυτερή γεύση)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.

  2. 2

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.

  3. 3

    Έτοιμη!!!

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika
Η τυροκαυτερή βγήκε πολύ ωραία, μόνο που επειδή χρησιμοποίησα φέτα Καλαβρύτων, η οποία είναι αρκετά σκληρή, η τυροκαυτερή βγήκε κάπως στεγνή και σφιχτή. Πάντως έβαλα λίγο γάλα και το πρόβλημα λύθηκε!

Από

Athanasia
Athanasia @cook_8449452
στις