Τυρομπαλάκια 3

Νόστιμα τυρομπαλάκια,μαλακά από μέσα και τραγανά από έξω,ότι πρέπει για μπυρομεζές αλλά και για τραπέζια!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν υπάρχει φριτέζα θα τους τηγανίσουμε πιο εύκολα και πιο ομοιόμορφα!! Πήρα κάποια υλικά και ιδέες απο την εκπομπή Dr.cook
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
-
2
Τα βουτάμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι ώσπου να ροδίσουν.
Σχόλια (8)