Τυρόπιτα με σφολιάτα (πανεύκολη)
Εύκολη - γρήγορη - απολαυστική !!! Τρώγεται ζεστή...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφήνουμε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει περίπου 15'.
-
2
Λαδώνουμε ένα ορθογώνιο ταψί ή τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε το ένα φύλλο.
-
3
Σ'ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, θριμματίζουμε το τυρί μέσα και λίγο γάλα και ανακατεύουμε.
-
4
Ρίχνουμε όλο το μίγμα πάνω στο φύλλο, αφήνοντας όμως κενό γύρω γύρω στις άκρες του φίλου. Από πάνω βάζουμε το άλλο φύλλο και πατάμε γύρω γύρω τις άκρες μ'ένα πιρούνι.
-
5
Χαράζουμε το πάνω φύλλο μ'ένα μαχαίρι και αλείφουμε όλη την επιφάνεια με το αβγό.
-
6
Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 25΄-30', μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει καλά.
Σχόλια (11)