Τυρόπιτα μούρλια

Bαθμολογία: 4.9341
       
 
91 ψήφοι
mourlia, 10.06.08

Περιγραφή

Ειναι μια ευκολη και νοστιμη πιτα που θα ξετρελανει τους παντες

Τυρόπιτα μούρλια
photo: xaroula

Συνταγή από:

mourlia

5 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακετο σφολιατας
  • 2 ποτηρια γαλα
  • 1/2 ποτηρι ψιλο σιμιγδαλι
  • 500-600γρ φετα (εδω μπορειται να βαλετε μισο φετα και μισο μανουρι)
  • πιπερι
  • λαδακι για το ταψι
  • σουσαμακι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Πίτες με τυρί
Δυσκολία: Με φωτο
Σερβίρει: Αρκετα ατομα
Κόστος:
(6 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(6 ψήφοι)
Προετοιμασία: 18' (5 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 62' (5 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1)

Βαζετε στο ταψι λαδακι και απλωνετε το ενα φυλλο σφιολιατας.

Βήμα 2
2)

Σε μια κατσαρολα βαζετε το γαλα και το σιμιγδαλι και κανετε μια κρεμουλα.

Βήμα 3
3)

Αφου τριψετε τα τυρια τα βαζετε και αυτα και ανακατευετε με την κρεμουλα.

Βήμα 4
4)

Προσθεστε λιγο πιπερι και βαλτε την κρεμα στο ταψι.

Βήμα 5
5)

Βαλτε και το αλλο φυλλο σφολιατας και κλειστε της ακρες σαν κορδονακι.

Βήμα 6
6)

Κοψτε χαρακωστε ριξτε λιγο νερακι ραντιστα και το σουσαμακι και ισως λιγο λαδακι απο πανω.

Βήμα 7
7)

Ψηστε στους 180 βαθμους ισως για 1 ωρα. Καλη ορεξη!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

    115 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από elenavan, 28-12-08  
    Μπραβο καταπληκτική. έκαναν σαν παλαβοί όλοι!!!!
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 28-12-08  
    πολυ ωραια τυροπιτα,εγω την φτιαχνω και βαζω και ρεγκατο με φετα. φανταστικια, πολυ ζουμερη.
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 29-12-08  
    ωραια θα ναι!Εγω ομως αντι σφολιατας,βαζω το "σπιτικο φυλλο για αλμυρες πιτες" που εχω ανεβασει και στο site.
    #
    Σχόλιο από elenavan, 1-1-09  
    Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Αυτά τα πηρούνια είναι από τη κουνιάδα μου που μου ζήτησε τη συνταγή, αφού τη δοκίμασε σε μένα, την έφτιαξε και ενθουσίασε
    #
    Σχόλιο από ΑΛΙΝΑ, 23-9-09  
    Φανταστική! Μπράβο! Η φέτα μαζί με το μανούρι είναι τέλεια!!!
    #
    Σχόλιο από moustarda, 12-11-09  
    Πάρα πολύ νόστιμη και πολύ εύκολη συνταγή!
    #
    Σχόλιο από cmoustaka, 23-11-09  
    Άρεσε σε όλους, εύκολη και απλή συνταγή
    #
    Σχόλιο από Selene, 22-12-09  
    Tι λογης τυρι ειναι το μανουρι?
    #
    Σχόλιο από dimikl, 22-12-09  
    Το μανούρι ανήκει στην κατηγορία των τυριών τυρο γάλακτος. Παρασκευάζεται από τυρόγαλα πρόβειου ή αιγοπρόβειου γάλακτος, στο οποίο προστίθεται αιγοπρόβειο γάλα ή κρέμα αιγοπρόβειου γάλακτος. Διαθέτει γλυκιά, ήπια γεύση, είναι κρεμμώδες στην υφή του και κόβεται εύκολα, χωρίς να θρυμματίζεται. Είναι ιδανικό για σάντουιτς και για την παρασκευή ορεκτικών.

    Ελπίζω να σε βοήθησα!!

    #
    Σχόλιο από elenitsa1980, 28-12-09  
    Πανεύκολη και πεντανόστιμη!Αντί για σφολιάτα έφτιαξα το "σπιτικό φύλλο για αλμυρές πίτες" της ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑΣ και έβαλα ότι τυριά είχα, φέτα,κεφαλοτύρι,παρμεζάνα και ρεγκάτο.Σκέτη "mourlia" ήταν!Πριν λίγο την έφτιαξα και έμειναν τρία κομμάτια μόνο!!
    #
    Σχόλιο από scarlett, 29-12-09  
    Ειναι πραγματικα τελεια και αρκετα ευκολη.
    #
    Σχόλιο από xaroula, 3-1-10  
    πολυ ωραια,την εκανα με σπιτικο φυλλο..
    #
    Σχόλιο από ellain, 21-1-10  
    Δεν την εχω φτιαξει ακομα, αλλα θα ηθελα να ρωτησω, (μην γελασετε οι πεπειραμενοι, κανω τα πρωτα βηματα στην μαγειρικη, νιοπαντρη γαρ!)η κρεμα που φτιαχνουμε με το γαλα κ το σιμιγδαλι ποσο πηχτη πρεπει να ειναι? Υπαρχει καποιος περιορισμος ή ειναι θεμα γουστου?
    #
    Σχόλιο από mourlia, 22-1-10  
    Γλυκια μου ellain φανταζομαι οτι γνωριζεις αυτο που λεει ο λαος μας περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
    Τα παντα ειναι σχετικα
    Το θεμα με τη μαγειρικη ειναι να μην φοβασαι να κανεις πειραματα και ολες τις συνταγες μπορεις να τις κανεις δικες σου αναλογα με το γουστο του δικου ουρανισκου
    Και ναι μπορεις να την κανεις την κρεμουλα πιχτη νερουλη και οτι θελεις εσυ
    Εγω τωρα στις γιορτες την εκανα με τα 2 φυλλα σφολιατας (το καθε ενα χωρια)πλεξουδες με μπολικο σουσαμακι και τα μικρα μου ξετρελαθηκαν
    #
    Σχόλιο από jfetokaki, 22-1-10  
    fadastiki!!tin eftiaxa xtes kai exei meinei to miso tapsi!
    #
    Σχόλιο από Billie, 25-1-10  
    Νοστιμότατη και πανεύκολη!Έβαλα μόνο φέτα,την επόμενη φορά(που δε θ'αργήσει)θα βάλω κι άλλα τυράκια.
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 2-2-10  
    mourlia φοβερή η τυρόπιτά σου, την έφτιαξα χθές με το φύλλο της πεταλουδίτσας, πολύ ζουμερή και νόστιμη. Μπράβο σου, μόνο που δεν βρήκα μανούρι και έβαλα μόνο φέτα, το αποτέλεσμα θεϊκο...ευχαριστούμε !!!!
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 3-2-10  
    απλη γρηγορη και αποτελεσματικη!!!
    εφτιαξα μικρα τυροπιτακια με σφολιατακια και σουσαμακι και εγιναν καταπληκτικα!! :)
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 3-2-10  
    Την εφτιαξα προσφατα και ξεχασα να βαθμολογησω!!!Ειναι φανταστικη συνταγη ολοι οσοι εφαγαν ξετρελαθηκαν.Ειχε μια κρεμωδη υφη αυτη η τυροπιτουλα, και πολυ ελαφρια στη γευση.Χρησιμοποιησα φυλλο κουρου και στο μειγμα εβαλα μαζι με το αλατακι και το πιπερακι και μοσχοκαρυδο και του πηγαινε εκπληκτικα!!!!Πολυ ευκολη και πολυ γρηγορη στην παρασκευη της!!!!Συγχαρητηρια!!!
    #
    Σχόλιο από glykoula, 8-2-10  
    Το γαλα με το σιμιγδαλι το βραζουμε για να γινει η κρεμουλα ή απλα τα ανακατευουμε;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

    87 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από elenavan, 28-12-08  
    Μπραβο καταπληκτική. έκαναν σαν παλαβοί όλοι!!!!
    #
    Σχόλιο από elenavan, 1-1-09  
    Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Αυτά τα πηρούνια είναι από τη κουνιάδα μου που μου ζήτησε τη συνταγή, αφού τη δοκίμασε σε μένα, την έφτιαξε και ενθουσίασε
    #
    Σχόλιο από ΑΛΙΝΑ, 23-9-09  
    Φανταστική! Μπράβο! Η φέτα μαζί με το μανούρι είναι τέλεια!!!
    #
    Σχόλιο από moustarda, 12-11-09  
    Πάρα πολύ νόστιμη και πολύ εύκολη συνταγή!
    #
    Σχόλιο από cmoustaka, 23-11-09  
    Άρεσε σε όλους, εύκολη και απλή συνταγή
    #
    Σχόλιο από scarlett, 29-12-09  
    Ειναι πραγματικα τελεια και αρκετα ευκολη.
    #
    Σχόλιο από xaroula, 3-1-10  
    πολυ ωραια,την εκανα με σπιτικο φυλλο..
    #
    Σχόλιο από jfetokaki, 22-1-10  
    fadastiki!!tin eftiaxa xtes kai exei meinei to miso tapsi!
    #
    Σχόλιο από Billie, 25-1-10  
    Νοστιμότατη και πανεύκολη!Έβαλα μόνο φέτα,την επόμενη φορά(που δε θ'αργήσει)θα βάλω κι άλλα τυράκια.
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 2-2-10  
    mourlia φοβερή η τυρόπιτά σου, την έφτιαξα χθές με το φύλλο της πεταλουδίτσας, πολύ ζουμερή και νόστιμη. Μπράβο σου, μόνο που δεν βρήκα μανούρι και έβαλα μόνο φέτα, το αποτέλεσμα θεϊκο...ευχαριστούμε !!!!
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 3-2-10  
    απλη γρηγορη και αποτελεσματικη!!!
    εφτιαξα μικρα τυροπιτακια με σφολιατακια και σουσαμακι και εγιναν καταπληκτικα!! :)
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 16-2-10  
    Πολύ - πολύ γευστική και εύκολη τυρόπιτα . Την έφτιαχνα συνήθως με μπεσαμέλ την οποία αντικατέστησα με τη δική σου κρέμα με σιμιγδάλι . ΄Εκανα και τα δικά μου κόλπα . Πρόστεσα δύο αυγουλάκια και έκανε φύλλο χωριάτικο μόνη μου . Το αποτέλεσμα άξιζε και θα την ξανακάνω .
    #
    Σχόλιο από feggaraki, 12-4-10  
    Πολύ νόστιμη !!
    #
    Σχόλιο από DIMEFT1, 13-4-10  
    Τελεια μουρλια μπραβο παρα πολυ νοστιμη
    #
    Σχόλιο από kessy, 14-4-10  
    έκανα την πιτούλα αυτή με έτοιμο χωριάτικο φύλλο.Η γέμιση ειναι καταπληκτική και ζουμερή, όχι στεγνή.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έβαλα έτοιμο φύλλο κι όχι σπιτικό ή σφολιάτα τα οποία,αν τα έβαζα, θα την έκαναν πιο super!
    #
    Σχόλιο από divagr, 17-4-10  
    Εξαιρετική,πανεύκολη,η καλύτερη τυρόπιτα που έχω φτιάξει!!Έβαλα μισό φέτα-μισό μανούρι και έγινε φοβερή η γέμιση!Συγχαρητήρια για την ωραία συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από nikolina.78, 29-4-10  
    Πολύ τέλεια η τυροπιτούλα... Βέβαια ίσως χρειάζεται λίγο παραπάνω φέτα, αν βάλουμε κ ανθότυρο... γιατί εμένα μου βγήκε λίγο γλυκιά... οπότε την άλλη φορά θα βάλω παραπάνω φέτα.
    #
    Σχόλιο από Honeybuzz, 12-5-10  
    Όνομα και πράμα η τυρόπιτα!!!!Την έκανα σε 24αρι ταψακι καθως λάτρης τυριού και ήθελα η γέμιση να είναι μπόλικη και βγήκε απίστευτη!!!! Και εύκολη ούτε τρια λεπτά δεν ήθελε να δέσει η κρέμα!!!!!
    #
    Σχόλιο από aggeloskiagmeni, 10-8-10  
    Υπέροχη!έφτιαξα το μισό ταψάκι χωρίς σουσάμι για τη θειούλα μου που έχει αλλεργία!Το άλλο μισό τιγκα!!!!!!χεχε....Ευχαριστώ πολύ!! :-)
    #
    Σχόλιο από elenakr, 11-8-10  
    Πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα!Θα δοκιμάσω και με το μανούρι την επόμενη φορά.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    17 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Selene, 22-12-09  
    Tι λογης τυρι ειναι το μανουρι?
    #
    Σχόλιο από dimikl, 22-12-09  
    Το μανούρι ανήκει στην κατηγορία των τυριών τυρο γάλακτος. Παρασκευάζεται από τυρόγαλα πρόβειου ή αιγοπρόβειου γάλακτος, στο οποίο προστίθεται αιγοπρόβειο γάλα ή κρέμα αιγοπρόβειου γάλακτος. Διαθέτει γλυκιά, ήπια γεύση, είναι κρεμμώδες στην υφή του και κόβεται εύκολα, χωρίς να θρυμματίζεται. Είναι ιδανικό για σάντουιτς και για την παρασκευή ορεκτικών.

    Ελπίζω να σε βοήθησα!!

    #
    Σχόλιο από ellain, 21-1-10  
    Δεν την εχω φτιαξει ακομα, αλλα θα ηθελα να ρωτησω, (μην γελασετε οι πεπειραμενοι, κανω τα πρωτα βηματα στην μαγειρικη, νιοπαντρη γαρ!)η κρεμα που φτιαχνουμε με το γαλα κ το σιμιγδαλι ποσο πηχτη πρεπει να ειναι? Υπαρχει καποιος περιορισμος ή ειναι θεμα γουστου?
    #
    Σχόλιο από mourlia, 22-1-10  
    Γλυκια μου ellain φανταζομαι οτι γνωριζεις αυτο που λεει ο λαος μας περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
    Τα παντα ειναι σχετικα
    Το θεμα με τη μαγειρικη ειναι να μην φοβασαι να κανεις πειραματα και ολες τις συνταγες μπορεις να τις κανεις δικες σου αναλογα με το γουστο του δικου ουρανισκου
    Και ναι μπορεις να την κανεις την κρεμουλα πιχτη νερουλη και οτι θελεις εσυ
    Εγω τωρα στις γιορτες την εκανα με τα 2 φυλλα σφολιατας (το καθε ενα χωρια)πλεξουδες με μπολικο σουσαμακι και τα μικρα μου ξετρελαθηκαν
    #
    Σχόλιο από glykoula, 8-2-10  
    Το γαλα με το σιμιγδαλι το βραζουμε για να γινει η κρεμουλα ή απλα τα ανακατευουμε;
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 8-2-10  
    glykoula μου δεν ξερω αν ειναι η σωστη διαδικασια αλλα θα σου πω πως το εφτιαξα εγω.. εβαλα το γαλα στη κατσαρολα και αρχισα να το ζεσταινω.. οταν αρχισε να ζεσταινει (οχι να βρασει) χαμηλωσα λιγο το ματι και εριξα το σιμιγδαλι και ανακατευα.. μου πηρε λιγη ωρα να δεσει αλλα εγινε πολυ ωραια κρεμουλλα. απλα ανακατευα σιγα σιγα.. μετα το απομακρυνα απο το ματι και ενω η κρεμουλα ηταν ακομη ζεστη εριξα τη φετα.. και επειδη η κρεμουλα ηταν ζεστη η φετα ελιωσε και εγινε μια πολυ ωραια κρεμωδης γεμιση.. ελπιζω να σε εχω βοηθησει.. καλη επιτυχια :)
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 8-2-10  
    επισης.. επειδη την εχω ξαναφτιαξει εχω να προσθεσω οτι τη δευτερη φορα εβαλα περισσοτερη αναλογια φετα απο γαλα-σιμιγδαλι επειδη μου αρεσει η τυροπιτα να ειναι εντονη και αλμυρη.. αυτα ομως ειναι γουστα ;).. η συνταγη ειναι πολυ ευκολη και γευστικοτατη και αξιζει και τα 5 πιρουνακια!! :)
    #
    Σχόλιο από glykoula, 8-2-10  
    Πιστευω οτι πρεπει να ζεστανεις το γαλα κ μεσα να ρηξεις το σιμιγδαλι κ να ανακατεψεις ωστε να γινει κρεμουλα, στην εκτελεση βεβαια δεν το λεει ετσι. Δεν ξερω αν απλα ρηξουμε στο κρυο γαλα το σιμιγδαλι θα λειωσει. Αν μπορει η ειδικος να μας το διευκρηνησει!!!
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 8-2-10  
    δεν ξερω αν διαβασες το προτελευταιο σχολιο μου για τη διαδικασια αλλα σιγουρα χρειαζεται ζεσταμα το γαλα..και ανακατεμα.. αλλιως δεν λιωνει το σιμιγδαλι για να γινει κρεμουλα.. καλη επιτυχια :)
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 8-2-10  
    glykoula θα ανακατέψεις με ένα σύρμα το σιμιγδάλι με το γάλα μέσα στην κατσαρόλα σου, μεχρι να γίνει κρεμούλα μπορεί να σου πάρει λίγα λεπτά, μολις αρχίσει να πήζει ρίξε τα τυριά !!!!είναι τέλεια συνταγή,να την φτιάξεις!!εγω έκανα και το φύλλο της Πεταλουδίτσας, πολύ πρωτότυπη τυρόπιτα,δεν είχα ξαναφτιάξει ομοιά της. Καλή σου επιτυχία!!
    #
    Σχόλιο από glykoula, 11-2-10  
    Αν αντι για ψιλο βαλουμε χοντρο σιμιγδαλι θα υπαρχει προβλημα;
    #
    Σχόλιο από christin2, 11-2-10  
    glykoula δεν υπαρχει προβλημα, αλλα αν τελικα βαλεις χοντρο σιμιγδαλι, βαλε λιγο λιγοτερο
    #
    Σχόλιο από elinakio, 20-4-11  
    Το γάλα να είναι εβαπορέ ή φρέσκο;
    #
    Σχόλιο από eirini_d, 2-1-12  
    Την εχω στο φουρνο...μυριζει φοβερα! Εβαλα μπολικη φετα λιγο σκληρο τριμενο και λιγο ανθοτυρο........ Θα επανελθω με πηρουνακια!





    Ομως.....μαλλον εβαλα λιγο παραπανω σημιγδαλι και η κρεμα ενω στην αρχη ηταν οκ....μετα μου επηξε τοσο, που εμοιαζε με πουρε σφηχτο παρα με κρεμα οπως η μπεσαμελ (που ειπε μια κοπελα οτι εβαζε). Θα μου δωσετε λιγο τα φωτα σας???? Πουρες ή σα μπεσαμελ!???????????Πως πρεπει να μοιαζει! Με τα τυρια εσφηξε κι αλλο! Ελπιζω να μη κατεστρεψα τη συνταγη!

    #
    Σχόλιο από *Μέλι*, 19-12-12  
    έχω ξανακάνει τη συνταγή και πραγματικά βγήκε υπέροχη, αυτή τη φορά όμως θέλω να κάνω κάποιες μικρές αλλαγές κι έχω απορίες: mourlia τι φύλλο χρησιμοποίησες στην φωτογραφία της συνταγής σου? μοιάζει γιάμι!! Αν βάλω χωριάτικο φύλλο ξέρει κανείς να μου πει πόσα φύλλα μπορώ να βάλω κάτω και πόσα πάνω? καιιιι τελος γιατί σε κάποιες φωτογραφίες η γέμιση φαίνεται κίτρινη? τι μαγικό κάνατε?? περιμένω να μου απαντήσετε, ευχαριστώωω...
    #
    Σχόλιο από COOKGIRL, 20-1-13  
    Μια ερωτηση να κανω, χρησιμοποιυμε μονο 2 φυλλα και γινεται ετσι σαν της φωτογραφιας???
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 7-10-14  
    Φίλοι μου 1 ερώτηση. Το μανούρι είναι σαν το ανθότυρο ;;;; Επισης, το ανθότυρο και το μανούρι τα βρίσκουμε όλο το χρόνο;;;

    11 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 28-12-08  
    πολυ ωραια τυροπιτα,εγω την φτιαχνω και βαζω και ρεγκατο με φετα. φανταστικια, πολυ ζουμερη.
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 29-12-08  
    ωραια θα ναι!Εγω ομως αντι σφολιατας,βαζω το "σπιτικο φυλλο για αλμυρες πιτες" που εχω ανεβασει και στο site.
    #
    Σχόλιο από elenitsa1980, 28-12-09  
    Πανεύκολη και πεντανόστιμη!Αντί για σφολιάτα έφτιαξα το "σπιτικό φύλλο για αλμυρές πίτες" της ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑΣ και έβαλα ότι τυριά είχα, φέτα,κεφαλοτύρι,παρμεζάνα και ρεγκάτο.Σκέτη "mourlia" ήταν!Πριν λίγο την έφτιαξα και έμειναν τρία κομμάτια μόνο!!
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 3-2-10  
    Την εφτιαξα προσφατα και ξεχασα να βαθμολογησω!!!Ειναι φανταστικη συνταγη ολοι οσοι εφαγαν ξετρελαθηκαν.Ειχε μια κρεμωδη υφη αυτη η τυροπιτουλα, και πολυ ελαφρια στη γευση.Χρησιμοποιησα φυλλο κουρου και στο μειγμα εβαλα μαζι με το αλατακι και το πιπερακι και μοσχοκαρυδο και του πηγαινε εκπληκτικα!!!!Πολυ ευκολη και πολυ γρηγορη στην παρασκευη της!!!!Συγχαρητηρια!!!
    #
    Σχόλιο από taraballoo, 19-9-10  
    Κααλα μιλαμε την εφαγα ζεστη και παλαβωσα πανε και οι διαιτες πανε κιολα ομως αξιζε καλα τι τυροπιτα ηταν αυτη δεν υπαρχει!θΑ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !
    #
    Σχόλιο από antontsa, 4-11-10  
    φανταστική!!!!!
    Πρώτη επιχείρησα να φτιάξω κάτι μόνη μου...και ήταν η τυρόπιτα αυτή!και ξετρέλανε όποιον την δοκίμασε!! σε ευχαριστώ πολυ!
    #
    Σχόλιο από garigalo, 17-11-10  
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 3-2-13  
    Νόστιμη και κρεμώδη πιτούλα. Έφτιαξα δικό μου φύλλο και από τυριά έβαλα φέτα και ανθότυρο. Πρόσθεσα και μοσχοκάρυδο.
    #
    Σχόλιο από Effie_nt, 7-2-13  
    ευκολη γρήγορη και οικονομική...λίγα ειναι τα 5 πηρουνάκια. εγω εβαλα 300 Gr φέτα και 300gr κρητική γραβιέρα..εξαιρετική!
    #
    Σχόλιο από kamelia8, 2-4-14  
    Δεν είχα φρέσκο γάλα και έβαλα εβαπορέ αραιωμένο με νερό. Πολύ εύκολη και νόστιμη σαν να είναι αγοραστή!
    #
    Σχόλιο από Eva1973, 30-11-14  
    Μόλις την τελείωσα,και θα την ψήσω αργότερα. Μέχρι στιγμής,η εκτέλεση ήταν πανεύκολη,με λίγα υλικά που έχουμε λίγο πολύ,όλοι στο σπίτι μας.Εγώ απλά έβαλα φέτα με γκούντα,λίγο δύοσμο ξερό,ελάχιστο μοσχοκάρυδο και αρκετό πιπεράκι.Και 2 κ.σ. λάδι περίπου.Επίσης,λίγο αλατάκι,γιατί δεν ήταν αλμυρά τα τυριά μου.Α! έβαλα και μια πιπεριά φλωρίνης για περισσότερη γεύση.Μόλις την ψήσω θα πω και τις εντυπώσεις μου,άρα και θα ψηφίσω!!!!Σ΄ευχαριστούμε για την εύκολη συνταγή!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Κάνοντας την πίτα σας... ζωγραφιά!
    Οι πίτες είναι ένα ελληνικό ορεκτικό (ή και κυρ...
    Κάνε το... φύλλο, φίλο!
    Ξέρετε τι λείπει περισσότερο από την κουζίνα τω...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 3 αγαπημένων συνταγών, του/της alexandra 1
    ΓΛΥΚΑ
    Ένα βιβλίο 12 αγαπημένων συνταγών, του/της georgiampasta
    Αγαπημένες συνταγές  annantel
    Ένα βιβλίο 590 αγαπημένων συνταγών, του/της annantel
    διαφορες πίτες
    Ένα βιβλίο 86 αγαπημένων συνταγών, του/της glikoula
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 140 αγαπημένων συνταγών, του/της Ελπίς Κεφαλλονιά