κύρια φωτογραφία συνταγής Τυροπιτάκια με γιαούρτι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1 κεσεδάκι γιαούρτι (όχι στραγγιστό)
  2. 1 κεσεδάκι αραβοσιτέλαιο
  3. 200 γρ. τυρί φέτα
  4. πιπέρι
  5. βούτυρο ή μαργαρίνη για το άλειμμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μια λεκάνη το γιαούρτι, το αραβοσιτέλαιο και τη φαρίνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ζύμη. Την αφήνουμε για 30′.

  2. 2

    Θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί.

  3. 3

    Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, ανοίγουμε μικρά φύλλα τα γεμίζουμε με φέτα και τα “κλείνουμε”.

  4. 4

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς για 15′ και ψήνουμε για 20′-25′.

Αντιδράσεις

Σχόλια (104)

Αργυρω Κ
Αργυρω Κ @Argy77
Τα έφτιαξα δεύτερη φορά και έκανα διπλή δόση. Δεν είχα φαρινάπ και έβαλα αλευρι Κούλα και μπέικιν. Γίναν παρά πολύ ωραία. Όσο έμενε η ζύμη γινόταν ακόμα καλύτερη!

Από

Μυρτω
στις
Πάτρα,