Το cheese cake της Ντίνας
Εύκολο, γρήγορο, δροσερό ελαφρύ γλυκάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσέχουμε να μην πήξει πολύ το ζελέ γιατί δεν θα χτυπηθεί καλά και θα νιώθουμε τα κομματάκια στην κρέμα.Όταν σερβίρουμε μπορούμε να έχουμε διάφορες μαρμελάδες ώστε ο καθένας να διαλέξει ό,τι του αρέσει.
Υλικά
-
2 πακέτα philadelphia
-
1 φάκελο ζελέ λεμόνι
-
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
-
1/2 πακέτο πτιμπέρ
-
1/2 πακέτο μπισκότα κανέλας
-
200 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
-
μαρμελάδα της αρεσκείας μας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε το ζελέ μόνο με 1 ποτήρι νερό και το βάζουμε στο ψυγείο να αποκτήσει τη ρευστότητα του μελιού.
-
2
Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τη μαργαρίνη. Τα στρώνουμε σε πυρέξ σε ισόπαχη βάση.
-
3
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί,την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το ζελέ να γίνουν ελαφριά κρέμα.
-
4
Το απλώνουμε στη βάση.
-
5
Αφήνουμε στο ψυγείο 3 ωρες τουλάχιστον.
Σχόλια (2)